0

ZA NEVERICU: Ono kad vas sopstvena žena udari u saobraćaju! (VIDEO)

Da li je moguće da neko ne gleda unazad dok vozi u “rikverc”, a da stvar bude smešnija, pri tome udari u vozilo svog supružnika!?

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

Svima su već poznate priče kako su žene lošiji vozači od muškaraca, kako su dekoncentrisane u vožnji, a naročito kako im je problem kada idu u „rikverc“. Da li je to zaista tačno ili je ipak samo urbana legenda, ne bismo komentarisali, ali je ovaj slučaj iz američke države Ajove više nego neverovatan.

pročitaj još

    Dok je suprug kretao na posao sa svojim pikapom i čekao da prođu vozila ulicom, kako bi se uključio u saobraćaj, dotle je supruga sela u svoj Prius i krenula istim putem. Naravno, zašto bi gospođa gledala unazad dok vozi u „rikverc“, zar ne?

    A rezultat vidite i sami… Džabe je suprug svirao da ga ne udari, „bliski kontakt“ je napravljen, šteta na oba vozila, a muž može samo da izađe iz automobila, da viče i da se nervira na svoju „lepšu polovinu“! A ko zna, možda su baš to „one“ famozne Toyote koje ne koče, pa eto još jednog povoda da se traži odšteta od japanskog proizvođača nakon sopstvene gluposti! 🙂

    Đorđe Pavićević/TopSpeed

    chats-viber-ts

    Tagovi: amerika, car crash, fun news, prius, sudar, supruga, toyota, udes, žena