0

STIGAO NA AUKCIJU: Na prodaju Subaru WRX iz filma Baby Driver

Crveni Subaru WRX, jedan od nekoliko korišćenih tokom snimanja jurnjave na početku filma Baby Driver, upravo je ponuđen na prodaju putem aukcije

Foto: Live Auctioneers

Foto: Live Auctioneers

Ako ste ljubitelji automobilskih jurnjava na „velikom platnu“, onda ste verovatno gledali i film Baby Driver, u kojem jednu od glavnih „uloga“ ima i crveni Subaru WRX, kojeg vozi Baby, a koji se koristi kao automobil za bekstvo.

pročitaj još

  Foto: Live Auctioneers

  Foto: Live Auctioneers

  Tokom snimanja ovog filma, korišćeno je ukupno pet Subaru WRX (neki podaci navode šest), od kojih je barem jedan konvertovan u verziju sa pogonom samo na zadnje točkove, kako bi scene jurnava bile što efektnije prilikom driftovanja.

  Foto: Live Auctioneers

  Foto: Live Auctioneers

  E, pa upravo taj automobil je sada na prodaju posredstvom sajta Live Auctioneers. U pitanju je WRX Limited iz 2006. godine sa 2,5-litarskim turbo motorom iz WRX STI modela. Automobil je prešao 251.825 km, enterijer je u solidnom stanju dok spoljašnjost poseduje tragove „korišćenja“.

  Foto: Live Auctioneers

  Foto: Live Auctioneers

  Početna cena iznosi 20.000 dolara, što je ako gledamo čistu vrednost vozila, daleko više nego što ovaj WRX vredi, ali imajući u vidu ulogu u filmu, sasvim je moguće da će na aukciji dostići i veću vrednost, budući da je jedan kupac prošle godine za 69.100 dolara kupio sličan WRX, upravo iz filma Baby Driver!

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: aukcija, baby driver, fun news, prodaje se, subaru wrx