0

HAPPY HONDA DAYS: Crtani junaci prodaju Honde! (VIDEO)

Honda je nedavno predstavila nekoliko interesantnih reklama za svoje modele u Americi, u kojima su prezenteri zapravo crtani junaci koji su bili popularni ’80-ih i ’90-ih godina

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

U bespoštednoj borbi za kupce, proizvođači automobila neretko igraju na kartu nostalgije, odnosno poistovećivanja novih modela sa nekim stvarima koje su nam ostale u lepom sećanju iz detinjstva ili mladosti, naročito pred novogodišnje i božićne praznike.

pročitaj još

  Foto: Youtube screenshot

  Foto: Youtube screenshot

  Honda je primenila interesantnu „taktiku“ da privuče generaciju ’80-ih i ’90-ih, kombinujuću crtane junake iz tog perioda sa novim modelima koji su trenutno aktuelni u Americi. Tako je Clarity Plug-In hibrid dobio Voltrona kao „prodavca“ koji potencijalnim kupcima predstavlja vozilo!

  Uz SUV model Pilot, kao i pikap Ridgeline, stižu legendarne nindža-kornjače i njihov „učitelj“ Splinter, koji će pokušati da vas ubede da odaberete jedan od ovih automobila…

  Novi CR-V, koji u Americi zapravo i nije više tako nov, budući da se prodaje već godinu i po dana, predstaviće vam Mece Dobrići (Care Bears).

  A uz novu Hondu Accord (ne mešati sa evropskim Accordom, koji se više i ne proizvodi), stiže 6 Million Dollar Man, koji na našim prostorima i nije bio toliko popularan, koliko u Americi.

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: accord, civic, cr-v, fun news, happy honda days, pilot, reklama