0

E, TO JE TRANSFORMERS: Od Daewoo kamiončića do Ferrari Testarosse!

Jedan Rus iz Habarovska odlučio je da ga ništa neće sprečiti da napravi svoj automobil snova, te je kompaktni Daewoo kamiončić “transformisao” u vozilo inspirisano Ferrari Testarossom!

Foto: drom.ru

Foto: drom.ru

Mora se priznati da nekim ljudima u Rusiji, i pored ne baš sjajnog materijalnog stanja, zaista ne nedostaje entuzijazma, ali i umešnosti da naprave svoje „vozilo iz snova“.

pročitaj još

  Foto: drom.ru

  Foto: drom.ru

  Tako je jedan stanovnik Habarovska, na ruskom Dalekom istoku, od malenog Daewoo kamiončića napravio, ni manje, ni više, nego vozilo inspirisano Ferrari Testarossom!

  Foto: drom.ru

  Foto: drom.ru

  Nekadašnji kamiončić tako je dobio „sportski bodykit“ sa velikim krovnim, ali i repnim spojlerom, bočne rešetke koje imitiraju usisnike vazduha, baš kao kod Ferrarija, a tu su i zatamnjene zadnje svetlosne grupe, a la Testarossa.

  Foto: drom.ru

  Foto: drom.ru

  Vlasnik je čak nabavio i petokrake aluminijumske felne i naravno, prefarbao nekadašnje dostavno vozilo u jarko crvenu boju, kako bi upotpunio „transformaciju“. Čak je i enterijer dobio sportsku notu sa crno-crvenim elementima i hromiranom ručicom menjača.

  Foto: drom.ru

  Foto: drom.ru

  Šta god mislili o ovoj „konverziji“, mora se priznati da je vlasnik ovo odradio prilično korektno i da ne izgleda kao klasični „fušeraj“ koji, nažalost, vrlo često susrećemo…

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: daewoo, ferrari, fun news, kamiončić, rusija, testarossa