0

ITALIJANSKI POSAO U LONDONU: Tri Porsche Panamere Sport Turismo prevezle 14 miliona dolara u zlatu! (VIDEO)

Ovih dana, Porsche je spremio tri Panamere Sport Turismo u odgovarajućim bojama – plavu, belu i crvenu kako bi kroz London transportovao gotovo 14 miliona dolara u zlatnim polugama!

Foto: Porsche

Foto: Porsche

Ako ste ljubitelj automobila, a uz to još i dobar poznavalac „sedme umetnosi“, onda vam sigurno nešto znači filmsko ostvarenje „The Italian Job“ („Posao u Italiji“), iz davne 1969. godine sa legendarnim Majkl Kejnom u glavnoj ulozi. Američki rimejk iz 2003. godine, ma koliko bio uzbudljiv, ipak nije dorastao originalu.

pročitaj još

  Foto: Porsche

  Foto: Porsche

  Upravo na tragu poznate priče o „transportu“ (da ne kažemo krađi) zlatnih poluga kroz zakrčene ulice velegrada (tada Torina), sada se pojavljuje Porsche, i to sa svojim modelom Panamera Sport Turismo, a lokacija jeste London.

  Foto: Porsche

  Foto: Porsche

  Naime, u cilju dobrog PR nastupa, nemačka kompanija je nedavno organizovala tri Panamere, baš u poznatim bojama (plava, bela i crvena) kako bi kroz London, do Hatton Gardena, prevezla zlatne poluge u vrednosti od čak 13,9 miliona dolara!

  Foto: Porsche

  Foto: Porsche

  Posao obavljen, zlato isporučeno, bez da je ijedna poluga zafalila… Naravno, sve ovo izvedeno je uz više nego bogatu policijsku pratnju tako da se u sam ishod nije trebalo ni sumnjati. Barem dok Charlie Croker nije u blizini! 🙂

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: fun news, italian job, london, panamera, porsche, sport turismo, zlatne poluge, zlato