0

NEVIĐENA BLAMAŽA: Pogledajte koliko su nesposobni američki inženjerci! (VIDEO)

Nakon što su u poslednjih par meseci imali dva ozbiljna sudara brodovima, američke oružane snage izgleda da se ne snalaze najbolje ni na kopnu, što potvrđuje ovaj incident iz Poljske, snimljen pre desetak dana!

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

S vremena na vreme, prenosimo vam i neke od bizarnih situacija “na terenu” kada su u pitanju oružane snage. Do sada smo uglavnom prikazivali snimke sa prostora bivšeg SSSR-a, a ovaj put, prenosimo jedan neobičan incident koji se dogodio početkom ovog meseca u Poljskoj, tokom manevara NATO snaga, (najverovatnije američke jedinice), stacionaranih u toj zemlji.

pročitaj još

  Naime, usled klizavog kolovoza, sa puta je prvo sletelo jedno specijalno vozilo inženjerije, koje nije moglo samostalno da se vrati na put. Za njeno izvlačenje je zatim angažovan prvo jedan, a zatim i drugi specijalni kamion, no, očigledna neuvežbanost posada dovela je do toga da se jedan od “izvlakača” ubrzo i sam prevrnuo u oranicu (na oko 6 minuta video zapisa)!

  Foto: Youtube screenshot

  Foto: Youtube screenshot

  Nakon celokupne “papazjanije”, na lice mesta je zatim došla specijalna “civilna” Scania dizalica/kamion za izvlačenje, koja je smetene Amerikance napokon “vratila u stroj”. Uostalom, pogledajte i sami pa procenite da li je ovo za kategoriju “epic fail”! 🙂

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: amerika, car crash, inženjerija, kamion, nato, poljska, prevrtanje, us army, vojska