0

KAKVA SUDBINA: U sudaru dva kamiona oštećen egzotični McLaren P1

U sudaru dva kamiona u Kambodži, ovih dana je teško oštećen jedan egzotični McLaren P1, koji se nalazio u tovarnom prostoru jednog od kamiona

Foto: Carscoops

Foto: Carscoops

Iako udesi vlasnik supersportskih automobila, naročito u poslednje vreme, uopšte nisu retkost, ovaj put, jedan egzotični McLaren P1 je nastradao tokom transporta u tovarnom prostoru kamiona. Naime, u Kambodži, nedaleko od grada Pnom Pen, došlo je do sudara kamiona koji je prevozio McLaren i drugog „teškaša“ sa robom.

pročitaj još

  Foto: Carscoops

  Foto: Carscoops

  Automobil je pretrpeo znatna oštećenja prednjeg dela prilikom sudara dva kamiona, a pitanje je da li će se P1 popravljati ili će biti proglašena totalna šteta i zatim naplaćeno osiguranje. Ako se sećate, poznati glumac Rowan Atkinson je svojevremeno slupao svoj McLaren F1, ali je vozilo ipak popravljeno od strane britanskog proizvođača, ali za zaista „paprenu“ cenu od oko milion evra!

  Foto: Carscoops

  Foto: Carscoops

  Ono što je interesantno jeste činjenica da se Kambodža jedva svrstava i u „zemlje trećeg sveta“, sa velikom nezaposlenošću i izuzetno malim prihodima po glavi stanovnika, ali da i tamo ima preskupih egzotika, kao što je ovaj McLaren P1.

  Foto: Carscoops

  Foto: Carscoops

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: car crash, kambodža, kamion, mclaren p1, sudar, udes