1

POVRATAK U BUDUĆNOST: Koji to automobil “vozi” Detektiv K u Blade Runner 2049!?

Ako ste obratili pažnju na detalje prilikom gledanja novog SF filma Blade Runner 2049, onda ste možda i primetili koji to automobil “pilotira” Detektiv K, odnosno Ryan Gosling!?

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

Ako ste ljubitelj SF filmova, a naročito poklonik kultnog Blade Runner ostvarenja iz davne 1982. godine, onda svakako znate i da trenutno u bioskopima igra njegov nastavak Blade Runner 2049, koji možda nije toliko revolucionaran kao prvo ostvarenje, ali je svakako nešto što vredi imati u svojoj SF kolekciji.

pročitaj još

  Foto: Youtube screenshot

  Foto: Youtube screenshot

  A, ukoliko ste već gledali ovaj novi film i bili pažljivi kada je reč o detaljima, možda se i primetili da je futuristički, „leteći“ automobil koji vozili Detektiv K (Ryan Gosling), zapravo proizvod Peugeota, verovali ili ne!

  Foto: Youtube screenshot

  Foto: Youtube screenshot

  Ono što je kuriozitet jeste da se Peugeot (a ni Citroen!) u Sjedinjenim Američkim Državama, pa samim tim ni u Los Anđelesu, gde se odvija radnja, ne prodaju još od 1991. godine. Ali, ko zna, ima dosta vremena do 2049. godine, te se PSA grupacija možda i vrati „preko bare“, i to baš sa „letećim“ automobilima! 🙂

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: blade runner 2049, film, peugeot, ryan gosling, sf
  Popularni komentari
  • S
   SU

   PSA grupacija se od 2019 godine ponovo vraca u USA