0

KAKAV PAMETNJAKOVIĆ: Stao na stazi da popravlja svoj Ford Focus RS! (VIDEO)

Na Nurburgringu se može videti mnogo toga, ali smo zaista prvi put videli da neko stane na samoj stazi i popravlja automobil dok pored njega drugi jure brzinom od preko 200 km/h!

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Evo još jednog zapisa sa legendarnog Nurburgring Nordschleife, a ma koliko dugo pratili, ovo je zaista jedan od “bisera”! Do sada smo viđali razne stvari da se dešavaju u “Zelenom paklu”, od udesa, kvarova, grupnog izletanja na jednoj krivini, ali zaista nismo videli da je iko stao na samoj stazi i krenuo da popravlja svoj automobil!

pročitaj još

    Upravo to je uradio vlasnik zelenog Ford Focus RS druge generacije, koji je na jednom od bržih delova staze, stao na stazi i otvorio “haubu” kako bi video šta to nije u redu sa njegovim “ljubimcem”! Izgleda mu nije palo na pamet da pored njega prolaze automobili i motocikli brzinom od preko 200 km/h, a da on čak nije ni signalizirao svoje prisustvo na bilo koji način!

    Na svu sreću, koliko znamo, ovaj incident nije doveo do ozbiljnijih posledica, ali je gotovo sigurno da kada se vlasnik “dovukao” do izlaza sa staze, sačekalo ga je ljubazno osoblje staze kako bi mu stavili do znanja šta je zapravo uradio i da mu tako nešto nikad više ne padne na pamet.

    Đorđe Pavićević/TopSpeed

    chats-viber-ts

    Tagovi: focus rs, ford, fun news, nurburgring nordschleife, popravka, staza