0

NIJE STIGAO NI DO KUĆE: Slupana potpuno nova Honda Civic Type R!

Vlasnik potpuno nove Honde Civic Type R nije uspeo ni da je doveze do kuće, kada je na njega otpozadi naleteo drugo vozilo i uništilo mu automobil!

Foto: carbuzz.com

Foto: carbuzz.com

U poslednje vreme, baš često čitamo o saobraćajnim nezgodama novopečenih vlasnika automobila, koji ostaju bez svojih “limenih ljubimaca” već u prvom danu korišćenja! Nakon devojke koja je posle “poziranja” i fotografisanja sa novim automobilom, svega sat i po kasnije isto to vozilo slupala, sada je u “večna lovišta” otišao i potpuno novi Civic Type R!

pročitaj još

  Foto: carbuzz.com

  Foto: carbuzz.com

  Naime, izvesni Greg Ellingson iz Filadelfije, kupio je svoju Hondu u Bostonu, ali nije stigao ni da dođe do kuće, a vozilo je već stradalo u sudaru. Doduše, za ovaj udes Greg zaista nije kriv, jer je haos nastao kada ga je od nazad udario drugi automobil, i to tolikom silinom, da je Civic Type R zatim “nagurao” na vozilo ispred!

  Foto: carbuzz.com

  Foto: carbuzz.com

  Prema Ellingsonovim rečima, nada se da će osiguravajuća kuća proglastiti totalnu štetu kako bi mogao da postane vlasnik drugog, novog Civica Type R, umesto da se ovaj popravlja, sa svega 250 pređenih kilometara.

  Foto: carbuzz.com

  Foto: carbuzz.com

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: car crash, civic, honda, sudar, totalna šteta, type r, udes