10

KAKVA ŠTETA: Mercedes SLR McLaren već šest godina trune na skladištu!

Konfiskovan od strane policije još 2011. godine, ovaj Mercedes-Benz SLR McLaren ostavljen je napolju, na skladištu, da čeka svoju dalju sudbinu!

Foto: Magazin ProDriver CZ

Foto: Magazin ProDriver CZ

Iako pomalo „zaboravljen“ u pravom naletu novih supersportskih modela, Mercedes-Benz SLR McLaren i dalje je pravi biser među automobilima svog vremena i itekako poželjan „artikal“ u kolekciji bilo kog ljubitelja sportskih „mašina“.

pročitaj još

  Foto: Magazin ProDriver CZ

  Foto: Magazin ProDriver CZ

  Zato je pravi greh kada vidimo situacije poput ove, iz Češke, gde je jedan SLR McLaren konfiskovan od strane policije nakon finansijskih mahinacija njegovog vlasnika i lizing kompanije, i od 2011. godine, praktično trune na jednom skladištu.

  Foto: Magazin ProDriver CZ

  Foto: Magazin ProDriver CZ

  Kako istraga protiv pomenutih lica još uvek nije završena, automobil nije moguće niti vratiti vlasniku, niti ga otkupiti na javnoj licitaciji. Imajući u vidu činjenicu da se procesi protiv bogatih pojedinaca, naročito u Istočnoj Evropi, znaju razvući i više od decenije, čini nam se da sudbina ovog McLarena nije nimalo „ružičasta“. Zaista je prava šteta što ovakav „biser“ ispašta zbog tuđih gluposti…!

  Foto: Magazin ProDriver CZ

  Foto: Magazin ProDriver CZ

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: češka, fun news, mclaren, mercedes, policija, skladište, slr, zaplena
  Popularni komentari
  • J
   James

   Idlicno je da ste ovu vest stavili u novine jer ce vec sutra neki posteni pandur da otkupi ovaj autic

  • D
   Daniel

   isto tako u kragujevcu stoji porsche 911 carrera2, takodje konfiskovan od strane policije na pricu prekucavan i tako to,.. i sav je propao i ne vredi vlasniku da ga vrati nazad jer trebalo bi ulaganja vise nego sto sada vredi

  • O
   Oliver

   Ne mogu ni da ga gledam kako trune, sve mi je zao kao da je moj hahahaha