2

TAKO TI I TREBA: Pravio se „pametan“ pa izgubio dozvolu na 11 meseci! (VIDEO)

U Norveškoj je jedan vozač MINI Coopera pokušao da se „razračuna“ sa kamiondžijom, pa je na kraju završio sa nekoliko astronomskih kazni, slupanim automobilom i zabranom upravljanja na 11 meseci!

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

Čak i u razvijenim zemljama Evrope, kao što je Norveška, s vremena na vreme se događaju incidenti u saobraćaju, izazvani tzv. road rage, odnosno nasilničkom vožnjom, ako se tako može slobodno prevesti. Evo jednog zabeleženog slučaja, gde je vozač MINI Cooper, nezadovoljan kako se vozač kamiona prestrojio iz desne trake i uključio u saobraćaj, odlučio da mu vrati „milo za drago“!

pročitaj još

  Ne samo što je kamion pretekao preko duple pune linije, već je ispred njega počeo naglo da koči, što je dovelo do sudara! Kao da mu ni to nije bilo dovoljno, pa je onda izašao iz vozila, pokušavajući da konflikt reši „drugim sredstvima“.

  Foto: Youtube screenshot

  Foto: Youtube screenshot

  S obzirom da se u kamionu nalazila kamera, incident je vrlo brzo rešen pred norveškim sudom, a „pametnjaković“ u MINI-ju (koji očigledno nije Norvežanin!) je dobio ne samo astronomsku cifru kada je reč o kazni za prekršaje koje je načinio, već i zabranu upravljanja vozilom u narednih 11 meseci!

  TopSpeed Team
  Izvor: ViralHog/Youtube

  chats-viber-ts

  Tagovi: car crash, cooper, kamion, mini, norveška, sudar, udes
  Popularni komentari
  • K
   Kosta

   Kakva glupost, prema sireni na početku snimka, očigledno je da je kamiondžija isjekao ovog vozača, jer iako je isprekidana linija dozvoljavala uključenje u lijevo, kamion je morao propustiti kupera pa se tek onda uključiti. To je prvi prekršaj kamiondžije, drugi je udar u vozilo ispred, koje je uključilo sva četiri žmigavca i time signaliziralo da staje tako da je kamion morao da ukoči, a nije nego je udario kupera i samim time je kriv za nezgodu. Vozač kamion je kriv koliko i ovaj drugi.

  • Z
   Zzx

   Samo me zanima koliko ga je ovaj sasekao na suzenju kad mu je sviro?!
   Zbog toga je ovoo i uradio.
   A kamiondzija ga namestio namerno inaj smeh kad ga je preticao iskusno nema sta.
   Kamera je cudo.