2

REDAK KAO JEDNOROG: Da li znate koji je ovo automobil!? (VIDEO)

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

Kao da luksuzni i supersportski automobili nisu doživljaj za sebe, te je na osnovu njih, neophodno proizvoditi limitirane serije ili čak unikatne modele za ljude za (pre)dubokim džepom, koji jednostavno žele da se razlikuju od svih ostalih!

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

Ferrari već to radi godinama za svoje VIP klijente, menjajući karoseriju po specijalnim zahtevima, dok se „ispod lima“ krije manje-više serijski automobil. Ovaj put, na ulicama kalifornijskog grada (najverovatnije Los Anđeles), „uhvaćen“ je unikatni primerak Royale, baziran na Mercedes-Benz S-klasi (W222 serija). Automobil je temeljno prerađen, a čak su uklonjene i originalne oznake proizvođača i zamenjene novim. Ono što će poznavaoci prepoznati jeste da su svetlosne grupe, recimo, „pozajmljene“ od SLS-a

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

Automobil je prvi put primećen krajem prošle godine, ispred sedišta kompanije Galpin Auto Sports. Ubrzo se pojavio i na njihovoj Facebook stranici, a jednako brzo i misteriozno „nestao“ sa nje! Ovih dana, automobil je jedan entuzijasta snimio „do detalja“, barem kada je eksterijer u pitanju, a donekle smo u prilici da „zavirimo“ i u unutrašnjost ovog unikatnog modela.

Izvor: effspot/Youtube

chats-viber-ts

Tagovi: amerika, galpin auto sports, kalifornija, mercedes, royale, s klasa, s600, unikati
Popularni komentari
  • M
    Mila majko ja bi' od rebara

    Kakva spodoba od auta! Los pokusaj ujedinjavanja retro i futuristickog stila. Pogledajte SE 300 iz 1967 npr…

  • J
    JBG

    Odličan ručni rad. Vrhunski kvalitet. U moru fabričkih modela, gde god se sa ovim pojaviš…..a to je poenta.