4

U BEKSTVU SU KRATKE NOGE: Audijem jurio 250 km/h ispred policije! (VIDEO)

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

Nisu samo Amerikanci ti koji se mogu pohvaliti spektakularnim policijskim poterama na autoputu, pri brzinama većim od 200 km/h! Ovaj video snimljen je tokom „lova“ na potencijalnog dilera narkotika u Jorkširu, u Engleksoj, koji je sa svojim Audijem (A4/S4!?) bežao brzinom do 250 km/h!

Na kraju, policija je begunca sustigla i uhapsila, a na zadnjem sedištu je sve vreme potere bila i trogodišnja devojčica, verovatno dete vozača Audija! Inače, u poteri je, pored redovnih policijskih vozila, učestvovao i „neoznačeni“ crni BMW Serije 5 karavan.

Izvor: Police Center – News & Pursuits/Youtube

chats-viber-ts

Tagovi: a4, audi, autoput, bekstvo, engleska, jurnjava, policija, potera, s4
Popularni komentari
  • V
    Vlada

    Mnogo me nervira kad se covek preda a oni moraju da ga obore na zemlju i njih desetorica da skacu po njemu. Treba dinamitom da se opases pa ako pocnu da skacu da se razneses

  • D
    Delija

    Hahaha…. Kako ga braćala cepa, svaka mu cast! A uhvatili ga tek kada je sisao sa autoputa i usporio, inače mu nisu mogli ništa. Piči Audi samo tako. Kakav crni BMW(smeće) itd…. Nisu mogli da mu prismrde. Audi je tata za BMW i Merca sa motorima iste zapremine, ne mogu ni da mu pridju.