10

TESLINE NOVOTARIJE: Policija reagovala na prijavu da se deca prevoze u prtljažniku! (VIDEO)

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

Tesla Model S nije samo inovativan automobil po pitanju pogona, već sa sobom donosi i još neka interesantna rešenja, kao što su sedišta za decu koja se montiraju u prtljažniku, a okrenuta su ka zadnjem delu vozila.

Foto: teslamotorsclub.com

Foto: teslamotorsclub.com

Kolika je to novina, govori i sledeći slučaj, gde je neko (revnosni komšija!?) prijavio policiji bračni par kako u prtljažniku prevoze decu! Patrola se za tili čas našla na licu mesta, ali su, na svu sreću, policajci bili normalni, razumni ljudi, pa su uvideli o čemu se radi i iskreno se oduševili „patentom“!

Izvor: Henry Wettstein/Youtube

chats-viber-ts

Tagovi: dečje sedište, policija, prtljažnik, tesla model s
Popularni komentari
 • d
  dekiamg

  kod nas kakvi su nam panduri pisu kaznu i sto na motoru radi samo “jedan far” a za ovu mogu tek misliti 😀

 • V
  Vlasnik Tesle Model S

  Model S ima dva prtljažnika – jedan (manji) napred (“frunk” od front trunk, po srpski “prEDtljažnik”) i drugi (ogroman) pozadi. Uz opciju, iz donjeg dela zadnjeg prtljažnika mogu da se izvuku dva sedišta okrenuta pozadi.

  Sedišta okrenuta pozadi su sigurnija u frontalnim sudarima od onih okrenutih napred. Zato se sedišta za bebe tako okreću.

  Model S je dodatno ojačan sa strane i pozadi. Mašina za testiranje čvrstoće se polomila tokom testiranja Model S. Napred nema motora pa je “mekana zona” za ublažavanje udara mnogo bolja nego na klasičnim kolima. Baterija u celom patosu je jako čvrsta i rezultuje i najboljom bezbednošću i u bočnim udarima. Na krov može da se stavi još 4 Model S (još 8 tona) pre nego što se bilo šta desi.

  Model S je najbezbedniji masovno proizveden automobil na svetu, bez izuzetaka, u svakom merenom pogledu. To važi i za treći red sedišta.

  Takva sedišta postoje i na nekim drugim automobilima.

  Ne, nije dovoljno staviti pojas na stolicu bilo gde.

 • Z
  Zoran

  Tesla nema motor…gepek je napred a auto je registrovan na sedam sedista