1

ROBOTECH: Automatski punjač za Tesla Model S (VIDEO)

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

Iako hibridni, pa i čisto električni automobili već godinama menjaju automobilsku scenu, mora se priznati da je jedan od velikih „igrača“ u ovoj „utakmici“ i sportska limuzina Tesla Model S, koja ne samo što pruža nultu emisiju izduvnih gasova, već i performanse koje su ravne supersportskim modelima.

Evo novog projekta vezanog za Teslu, a tiče se prototipa punjača za ovaj automobil, verovatno namenjen svim onim „genijalcima“ koji su, ili previše lenji da to sami učine, ili previše „ograničeni“ da prepoznaju gde je izvor, a gde port za punjenje! 🙂

Izvor: Tesla Motors/Youtube

Tagovi: punjač, robot, tesla model s
Popularni komentari
  • V
    Vlasnik Tesla Model S 85

    Morate malo istražiti stvari pre nego što objavite (pogrešne) zaključke. Ovo nije za “lenje”. Auto zna sam da izađe iz garaže i da vas “pokupi” pred ulazom, kao i da se sam vrati u nju. Sa sve otvaranjem/zatvaranjem vrata garaže. S obzirom da u tom slučaju nema nikog u garaži ko bi mogao da priključi auto na punjenje, napravili su ovo.

    Sa ovim je takođe moguće odraditi automatsko smenjivanje vozila na punjačima (recimo, sama kola sebe preparkiraju i dele punjače, pogotovo noću).