1

VEROVALI ILI NE: Ovo je apsolutno najsporija policijska potera ikada! (VIDEO)

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

Do sada smo već nekoliko puta bili u prilici da gledamo spektakularne policijske potere, pre svega u Americi, gde se takve scene uglavnom čak i uživo prenose na TV-u, ali ovaj put, stvari su nešto drugačije, a ovo definitivno nije jedna od „uobičajenih“ jurnjava policije za beguncem!

Naime, begunac u belom Nissanu, za kojeg se tvrdi da je diler droge, odlučio se da maksimalno iskoristi zakon koji važi u Fort Worthu (Teksas), a prema kojem, policijskim vozilima nije dozvoljeno da obilaze i nasilno zaustavljaju druga vozila (verovali ili ne!?), već su primorani da postavljaju prepreke u vidu eksera, kao i da megafonima „ubeđuju“ begunce da je bolje da se zaustave i predaju.

I, naravno, kako to na kraju obično biva u Americi, ipak ne može bez teatralnosti i spektakularnih holivudskih scena, te je jedan oklopni kamion SWAT tima na kraju „okrenuo“ belog Nissana, koji se razbio o betonsku ogradu, a zatim je čitav odred „specijalaca“ izvukao begunca i „saopštio mu njegova prava“! Koliko je ceo ovaj slučaj bizaran, zaključite sami!

Izvor: CNN/Youtube

Tagovi: amerika, jurnjava, nissan, policijska potera
Popularni komentari
  • S
    Srle

    NAGUTA SE TRAVE,PRAHA…E,jbg.