5

PRAVDA ZA SVEGA TRI MINUTA: Kratak put od „pesničenja“ do hapšenja! (VIDEO)

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

Na nasilje u saobraćaju na putevima bivšeg SSSR-a, već smo navikli, gde se nesporazumi često završavaju „pesničenjem“, pa čak i „vitlanjem“ oružja. Međutim, Kanada baš i nije mesto gde se tako nešto viđa svaki dan. Na ulicama Vankuvera, nedavno je snimljen ovaj video, gde je vozač belog Pontiaca G3, očigledno iznerviran što se ispred njega „ubacio“ vozač crne VW Jette, izašao iz vozila, i nakon kratkog verbalnog duela, udario vlasnika Volkswagena.

No, tu mu je sudbina „zapečaćena“, jer se baš preko puta, nalazila policija, koji je pozvao ne samo vozač Jette, već i vozač kombija, koji je bio svedok ovog incidenta. Rezultat svega, za manje od tri minuta, jeste stavljanje „lisica“ i hapšenje „nasilnika“, koji će imati vremena da se malo „ohladi“ u policijskoj stanici! U nekim državama, pravda i nije tako spora, zar ne!?

Izvor: RC MIC/Youtube

Tagovi: hapšenje, nasilje, road rage, tuča, vancouver
Popularni komentari
 • V
  Vlada

  Prljava Arapcina

 • a
  ap0calypto

  Instant rehabilitacija

 • X
  X

  Kao ,,brza pravda” , a policija je tu bila slucajno¿
  Jeste li normalni sta pisete¿

  Redakcija TopSpeed:

  Da malo pažljivije čitate, umesto što “jurite” da odmah nešto prokomentarišete, shvatili biste da je upravo to poenta, što je policija slučajno bila u blizini, zbog nekog drugog slučaja, ali je na poziv svedoka i “oštećenog”, odmah prišla i privela nasilnika!