0

MINI VIP Challenge: Ivan Ivanović (VIDEO)

Najnoviji VIP Challenge maestralnim nastupom “otvorio” je popularni TV voditelj Ivan Ivanović, inače pravi ljubitelj MINI vozila

Fofo: Aleksandar Savin

Fofo: Aleksandar Savin

Verovatno nismo mogli izabrati boljeg čoveka za “otvaranje” novog serijala VIP Challenge, i to još sa automobilom marke MINI, do Ivana Ivanovića. Naš poznati TV voditelj, novinar i urednik, pravi je ljubitelj vozila ove marke. Trenutno vozi model Countryman i to mu je četvrti automobil poznatog brenda koji vozi, ali mi smo mu priredili malo iznenađenje… Ne, nije u pitanju Cooper SD, već je on dobio posebno “takmičarsko”, MINI vozilo, doduše nešto manjih dimenzija! Iskusan vozač, kao što je Ivan, odmah se snašao i prihvatio izazov i ovaj najmanji MINI model…

pročitaj još

  Fofo: Aleksandar Savin

  Fofo: Aleksandar Savin

  Našem gostu ni VIP Challenge nije nepoznat, baš kao ni tema automobilizma. Nekada je i sam vozio “keš-taksi”, ali već je jednom, istina dosta davno, učestvovao u ovakom izazovu. I tada je, kao i uvek u svom poslu, želeo da bude najbolji. Ušao je čak u finale, no pobeda mu je izmakla, pa je sada rešio da popravi utisak.

  Fofo: Aleksandar Savin

  Fofo: Aleksandar Savin

  Iako dobro vozi, poznaje automobl, stazu i pravila, Ivan Ivanović je priznao da je pod velikim pritiskom, zbog uloge favorita koju smo mu dodelili. Onda je priznao da jedva čeka krug u kojem Andrej u praksi treba da mu pokaže mesta za kočenje, idealne putanje i sve što je potrebno za dobro vreme. Jedino ga je malo brinulo da li MINI ima “atestiran” pojas, ali kada je čuo i koje sve bezbednosne sisteme Cooper SD poseduje, odahnuo je!

  Fofo: Aleksandar Savin

  Fofo: Aleksandar Savin

  Ipak, u početku je i dalje previše “stiskao” volan, kao da nekoga “davi”, da bi tek kasnije počeo mirnije da ulazi u krivinu, koči u pravo vreme i što pre dodaje gas. U duhu “stare škole” i iskusnih vozača, svestan da agresivnošću ne može ništa da dobije, već samo da izgubi, Ivan je uspeo da smanji broj sitnih grešaka. Nije “driftovao”, pa ni mnogo proklizavao, mada je donekle zadržao svoj “napadački” stil, zbog kojeg su se Nokian pneumatici našli na iskušenju. Povremeno je previše okretao upravljač, kao da po njemu “juri vevericu”, ali se nekako izborio sa 170 konjskih snaga.

  Fofo: Aleksandar Savin

  Fofo: Aleksandar Savin

  Rezultat koji je Ivan Ivanović postigao uopšte nije loš… Naprotiv! On je opravdao ulogu favorita, te bez obzira što je kao prvi gost uzeo učešče u takmičenju MINI VIP Challenge, vreme jednog kruga ispod minuta, tačnije 59,560 sekundi je veoma respektabilno! Time se naš popularni voditelj  predstavio kao najozbiljniji kandidat za ulazak u finale. A da bi za to bio spreman, počeo je odmah sa vežbom i vožnjom kartinga na stazi Autokomerc karting centra.

  Fofo: Aleksandar Savin

  Fofo: Aleksandar Savin

  Kako je je izgledao nastup Ivana Ivanovića pogledajte u subotu, 11. novembra u 17:15 časova, samo na Televiziji N1, u emisiji TopSpeed Challenge.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: autokomerc karting centar, ivan ivanović, mini cooper, vip challenge