2

Peugeot 308 VIP Challenge: Van konkurencije! (VIDEO)

Marijana Mićić je izrazila želju da Peugeot 308 VIP Challenge za nju nema takmičarski karakter, već više revijalni, da bi malo kasnije, ipak, delimično promenila mišljenje

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

I pre početka takmičenja, naša gošća kaže da se već pokajala što je prihvatila učešće. Zapravo, zabrinulo ju je to što treba da nosi kacigu, a predoseća da joj to neće prijati, jer prošli put, kada je sa nama bila na stazi Autokomerc karting centra, nije u pitanju bio VIP Challenge, bilo je veoma spore vožnje, a ovo je sada nešto drugo?!

pročitaj još

  Foto: Zoran Živkov

  Foto: Zoran Živkov

  Popularna voditeljka Marijana Mićić se retko kada zbuni i ne zna šta da kaže, ali kada treba da je vozi Andrej, tu zaista postoji neki strah. Prosto nije znala kako da odgovori na iskazanu dobrodošlicu, jer ne misli da je to što je došla, zaista dobro i pametno?! Zapretila je da će ukoliko domaćin bude vozio brzo, odmah otvoriti vrata, što se zaista i dogodilo, ali je kao pravi profesionalac, izdržala do kraja. A prvobitna želja da u takmičenju Peugeot 308 VIP Challenge nastupi van konkurencije, nešto kasnije je evoluirala u radoznalost i interesovanje za vremena ostalih učesnika.

  Foto: Zoran Živkov

  Foto: Zoran Živkov

  Inače, pouzdano znamo da Marijana vozi veoma dobro, samo što je nakon uvodnog dela malo zanemela i neke stvari zaboravila. Jer, prošlo je šest godina od našeg poslednjeg druženja, no kako kaže, sada je sve ovo dobro upamtila! Iz stanja šoka je izašla tek kada je prešla na mesto vozača. A tada joj se vratio i osmeh na lice.

  Foto: Zoran Živkov

  Foto: Zoran Živkov

  Udobno se smestila i počela sa pričom, najpre o tome šta joj se sviđa kod ovog automobila, recimo, upravljač koji ima interesantan oblik, a lak je i precizan, kao i efikasne kočnice. Nedugo zatim su “progovorile” i Nokian gume, tako da je postalo jasno da se naša gošća zaista opustila…

  Foto: Zoran Živkov

  Foto: Zoran Živkov

  Tada joj je ovaj francuski “lav” iz tržišnog C segmenta odmah posao nekako privlačniji i lepši. Udoban je i lak za vožnju, a ima savremen i atraktivan dizajn. Na same performanse, voditeljka se nije osvrstala, iako ubrzanje od 9,6 sekundi do 100 kilometara na čas i maksimalna brzina od 207 km/h jesu nešto vredno spominjanja.

  Foto: Zoran Živkov

  Foto: Zoran Živkov

  Marijana se na kraju poprilično opustila, te je samim tim postala i sve brža na stazi. Svaki naredni krug bio je sve bolji i precizniji, a postignuto vreme od 1 minut 10,889 sekundi tumačimo samo kao posledicu prvobitnog stanja šoka. Jer, očigledno da je strah na početku učinio svoje, a mi smo ubeđeni da ona može da krug prođe i u još kraćem vremenu, budući da ima solidnu vozačku tehniku i iskustvo. Još samo malo da bude slobodnija i konkurencija bi trebala da se zabrine!

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, autokomerc karting centar, eko serbia, marijana mićić, nokian, peugeot 308, vip challenge
  Popularni komentari
  • b
   bg

   ovaj peugeot je bas dobar auto…

  • N
   Nemke

   Ne bih voleo da imam ovaku zenu, devojku. Da se plasi brze voznje.