7

Peugeot 308 VIP Challenge: Nova uloga! (VIDEO)

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Ponekad nismo ni svesni svojih mogućnosti, a još manje su one poznate širem krugu ljudi. Potrebno je samo nešto što će pokrenuti skrivene talente i učiniti da oni izbiju na videlo. A to nešto može da bude i Peugeot 308 VIP Challenge!

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Naša mlada glumica, Jelisaveta Orašanin, pored toga što se dobro snalazi na pozorišnoj sceni i iza kamera, u filmovima i TV serijama, priično dobro je skrivala svoj vozački talenat. Od starta je bila dosta suzdržana, u smislu kako će se snaći za upravljačem.

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Rekla je da samo ponekad, kada baš žuri, vozi brzo, kao i da u dosadašnoj karijeri nije imala potrebe da to radi na snimanjima. Dodala je da žali zbog toga, jer bi takve scene želela da odigra sama, bez dublera ili kaskadera. Ako ništa drugo, bar da proba.

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

“Lav” joj se dopao na prvi pogled, pre svega zbog svojih kompaktnih dimenzija. Izgleda mali, a zapravo nije! Lak je za parkiranje i enterijer je, kako reče Jelisaveta, baš simpatičan, a pogotovo joj se dopao oblik multifunkcionalnog upravljača.

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Što se tiče boje, crna je njena omiljena, mada prvi automobil “Peglica”, koji je imala, bio je crven, a nakon toga je došao beli Peugeot 206, sada sivi Smart ForTwo. U suštini, njoj je bitno da je automobil dobar u gradskim uslovima vožnje, da je startan i okretan, a naravno, i da ima dobar servo upravljač zbog lakšeg parkiranja.

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Na stazi Autokomerc karting centra okretnost i agilnost “tristaosmice” su svakako došle do izražaja, a našoj gošći je bilo potrebno veoma malo vremena da upozna krivine i idealne putanje. U početku, sve joj je izgledalo komplikovano, no ipak, nije odustala!

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Zapravo, Jelisaveti je trebalo samo malo podići samopouzdanje i već u prvom krugu, “oglasile” su se gume! Pokazala je izuzetnu odlučnost i hrabrost, tako da su se uloge zamenile. Andrej je počeo da se preznojava, a mlada glumica bila je rešena da “spusti” vreme ispod minuta.

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Nažalost, jedna greška sa menjačem u poslednjem krugu je bila presudna, tako da je ostao zabeležen prethodni rezultat od 1 minut 02,827 sekundi, što je zaista odlično! Na kraju, znajući da i sama vozi motocikl, i to kros, naš kolega joj je ponudio svoj Ducati da napravi koji krug… Naravno, ona ni taj izazov nije odbila!

TopSpeed Test

chats-viber-ts

Tagovi: ams osiguranje, autokomerc karting centar, glumica, jelisaveta orašanin, peugeot 308, vip challenge
Popularni komentari
  • k
    kiza

    odlican automobil posedujem 1 i izvanredan je premala potrosnja kvarova bez za 280 000 na satu 🙂

  • B
    Bizon

    Opet francuski krs.