2

Peugeot 308 VIP Challenge: Muzička terapija (VIDEO)

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Uz taktove pesama sa njenog poslednjeg albuma, stigla je jedna od najvećih regionalnih, estradnih zvezda… Pevačica čija uspešna karijera traje veoma dugo, te je nije potrebno posebno predstavljati, iza sebe ima i dugu vozačku karijeru, tako da Peugeot 308 VIP Challenge možda i nije dvoljno velik izazov za nju?!

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Neda Ukraden, pored toga što gotovo ceo život peva, neko je ko iza sebe ima više miliona pređenih kilometara. Zbog prirode posla, ona uglavnom koristi automobil da bi stigla do mesta gde su koncerti i nastupi, jer često ni nema avionskih linija do tih destinacija. Zato automobil u njenom životu igra veoma značajnu ulogu.

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Više voli da sama vozi, jer izuzetno dobro poznaje puteve u ovim našim krajevima, posebno bivšim jugoslovenskim republikama, gde i sad često nastupa. U ovom regionu, koji je nekada bio jedna zemlja, ona je kao „riba u vodi“ i malo je onih koji imaju toliko vozačkog iskustva, koji poznaju putne pravce, prečice i obilaznice, opasne deonice, pumpe i restorane, granične prelaze, itd.

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Neda sigurno ima više vozačkog iskustva nego Andrej… Uprkos tome, za sebe skromno kaže da nastoji da bude dobar vozač, koji poštuje propise. Priznaje da vozi po desetak km/h preko ograničenja, ali je u suštini prilično disciplinovana, jer je „prošla mnoge škole“ po našim drumovima.

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Vožnja na stazi je, ipak, novi izazov za nju, jer tu nema ograničenja kao u redovnom saobraćaju. Čak i za nekoga, kako sama kaže, ko mnogo vremena provodi u automobilu, uvek nastoji da vodi računa o ličnoj sigurnosti, kao i sigurnosti putnika u automobilu, ali i ostalih koji dele sudbinu na putu sa njom. Na stazi nema slušanja muzike, što inače redovno upražnjava dok vozi.

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Neda je u toku svog „nastupa“ svom domaćinu poklonila i novi CD poklon, sa 19 pesama. Naglasila je da voli različite mužičke pravce i da smatra kako je muzika zapravo „Terapija“! A upravo tako se i zove njen najnoviji album. Uz to, naša gošća tvrdi da je i vožnja za nju terapija i nešto što je opušta, a to je dobrim delom i dokazala, mada ne toliko postignutim vremenom od 1 min 12,744 sekunde, već sigurnošću sa kojom je upravljala automobilom. Jasno je da odlično poznaje tehniku vožnje, te oseća i vozilo i stazu, a što je najvažnije, u svakom trenutku kontroliše situaciju!

TopSpeed Team

chats-viber-ts

Tagovi: autokomerc, neda ukraden, peugeot 308, vip challenge
Popularni komentari
  • N
    NN

    Koliko me doticna nervira! Iz frizidera iskace!

  • F
    Fan

    Divna žena! Za primer ovim novokomponovanim!