1

Peugeot 308 VIP Challenge: Beg iz radio-aparta! (VIDEO)

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Kada provodite mnogo vremena u automobilu, verovatno slušate i radio. Kod Peugeota 308 sa kojim smo radili VIP Challenge, komande audio-uređaja su zapravo na ekranu osetljivom na dodir, dijagonale 9,7 inča, a zvuk dolazi putem šest zvučnika. I tako smo našeg gosta mogli da čujemo, pre nego što je stigao…

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Predrag Popović, poznatiji kao Pop je zvezda TDI radio stanice. On uveseljava ljude između 16 i 18 časova, obično kada je većina vozača “zaglavljena” u saobraćajnim gužvama. Takođe, zanimljivo je da malo ko zna kako ovaj “čovek iz radio-aprata” izgleda, budući da se uglavnom prepoznaje njegov glas. Možete ga čuti u nekim provokativim reklama vezanim za automobilsku industriju, kao što je ona u kojoj je bilo “proklizavanja” bez lubrikanata, što zna da zaboli!

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

U svakom slučaju, Popa uopšte mu nije obradovalo što će biti suvozač čoveku kojeg dosta dugo poznaje. Kaže da Andreju veruje, ali je nekako odmah krenuo da se poziva na staro prijateljstvo i priču da se možda preskoči onaj deo u kojem će ga automobilista “upoznati” sa stazom Autokomerc karting centra.

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Za sebe kaže da je sasvim običan vozač, koji ne voli brzu vožnju, pogotovo onda kada se ne oseća dovoljno sigurno. Vozački ispit je položio dosta davno, i to teorijski deo iz trećeg, a vožnju iz prvog puta. Kao iskusan vozač, odmah je prepoznao najopasnije delove staze i obećao da će pokušati da ostane na njoj. Obradovala ga je i činjenica da AMS Osiguranje obezbedilo polise osiguranja za sve učesnike, kao i da gume Nokian iLine drže odlično.

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Od samog početka svog nasupa, Pop je počeo da se priseća očevih saveta, mada je priznao da nikada nije vozio na stazi i da ne zna kako ovde da ih primeni!? A onda je u jednom trenutku, samo “prokliznuo”! Tačnije, “lav” mu se otrgao i krenuo kroz ogradu! Srećom, izbegao je kamermana i osim ogrebotina na karoseriji, ozbiljnijih posledica nije bilo.

Foto: Zoran Živkov

Foto: Zoran Živkov

Kao pravi profesionalac, naš gost je nastavio, uz obećanje da će se držati staze, ali prilično oprezno. To se odrazilo i na njegovo najbolje vreme od 1 min 06,577 sekundi. Na kraju, samo je dodao da mu se sviđa “ovo što je ostalo od automobila”, kao i da ga obavezno pozovemo ako budemo pravili nešto sa biciklovima ili eventualno fudbal, jer nam je pokazao da ga privlače trava, stubovi i mreža, koju je “zatresao”!

TopSpeed Team

chats-viber-ts

Tagovi: autokomerc, peugeot 308, predrag popović pop, tdi radio, vip challenge
Popularni komentari
  • a
    aki

    Kako je lud ovaj POP!