0

AMS Osiguranje: Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje iz svoje kuće i ostvarite 30% popusta!

Aranžman za letovanje je već odavno je uplaćen, koferi spakovani i vi željno iščekujete trenutak kada ćete krenuti na zasluženi odmor. Ipak, setili ste se da zbog brojnih obaveza niste stigli da ugovorite Putno zdravstveno osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Ne brinite, jer zahvaljujući AMS Osiguranju to možete učiniti ne izlazeći iz svoje kuće. Samo zbog vas, AMS Osiguranje je unapredilo svoje usluge i omogućilo vam da zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja brzo, sigurno i jednostavno, online na sajtu.

pročitaj još

  Sve što je potrebno da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta, i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i na odmor krenete potpuno rasterećeni. Na taj način uštedećete ne samo vreme, već i novac, jer vam se u promotivnom periodu odobrava čak 30% popusta ukoliko se odlučite da na ovaj način ugovorite Putno zdravstveno osiguranje.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, koštati svega 735 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na odmor idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period. Svesni ste da je rizik da se iznenadno razbolite ili pretrpite nezgodu dok ste na putu veliki, a troškovi lečenja u inostranstvu još veći.

  Zato ne prepuštajte stvari slučaju, već zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kod nas i osigurajte se da ćemo troškove hitnih medicinskih intervencija, lekova i medicinskih pomagala, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja, umesto vas platiti AMS Osiguranje.

  Detaljno uputstvo za online zaključivanje polise Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009. AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, odmor, put, zdravlje