1

AMSS i ADAC: Sve je spremno za predstojeću letnju sezonu

Delegacije Auto-moto saveza Srbije i Nemačkog nacionalnog kluba ADAC na radnom sastanku koji je održan u Minhenu, a koji se bazirao na pripremama predstojeće sezone u cilju bezbednog saobraćanja i boravka ADAC članova i ostalih državljana Nemačke kroz Srbiju, konstatovale su da je sezona spremna

Foto: AMSS

Foto: AMSS

Dva kluba uspešno međusobno sarađuju dugi niz godina, a imajući u vidu broj članova ADAC koji tokom godine putuju kroz Srbiju, kao i broj članova AMSS koji putuju kroz Nemačku, na ovom sastanku još jednom su utvrđeni koraci kojima se i jednima i drugima obezbeđuje siguran i bezbedan put do svog krajnjeg odredišta.

pročitaj još

  „Svi operativno-informativni kapaciteti Auto-moto saveza Srbije su na raspolaganju kako ADAC članovima tako i članovima ostalih partnerskih evropskih klubova, ali i svim vozačima na teritoriji naše zemlje. Imajući u vidu veliki broj članova ADAC koji putuju kroz Srbiju, na sastanku sa kolegama iz ADAC, još jednom smo utvrdili neophodne korake za što efikasnije lociranje članova kojima je pomoć potrebna, uz što kraći period čekanja na pomoć”, rekao je generalni sekretar AMSS Milan Nikolić koji je i predvodio delegaciju AMSS u Minhenu.

  Foto: AMSS

  Foto: AMSS

  „Naše službe patroliraju 24/7 na autoputu, što nam omogućava ne samo da u najkraćem roku pružimo pomoć članovima, već i da sprečimo svaki mogući vid zloupotrebe članova od strane onih koji svojim lažnim predstavljanjem pokušavaju da pridobiju ličnu korist od ljudi u nevolji. Kolege iz ADAC izuzetno cene napore koje ulažemo u brizi za njihove članove, što je i ponovljeno na proteklom sastanku“, istakao je Nikolić.

  Foto: AMSS

  Foto: AMSS

  Pozivom Operativnog centra AMSS na broj telefona 1987 iz Srbije ili brojeva telefona+381 11 1987,+381 11 3331200 iz inostranstva, mreža Auto-moto saveza Srbije dostupna je svim vozačima 24/7, 365 dana u godini, u slučaju kvara, saobraćajne nezgode ili dobijanja potrebne informacije, saveta i pomoći u vezi sa saobraćajem.

  Izvor: PR AMSS

  chats-viber-ts

  Tagovi: adac, amss, domaće, saradnja
  Popularni komentari
  • М
   Милан Вискић Џакало

   Сви који су имали искуство са Ауто мото савезом Србије, имају исто мишљење: филм страве и ужаса. Како су се скупили битанге на тако малом простору. И како су већ деценијама успешно разрадили стратегију и тактику велике пљачке возача свих возила и из свих држава.
   Добро је, што једна медијска кућа са Тошиног бунара промовише страну помоћ на путевима Србије и тако олакшава путовање Србима и по Србији, и по иностранству.
   Надајмо се, да ће неки нови министар саобраћаја увести ред, рад, дисциплину и законитост у Ауто мото савезу Србије.