0

U AMS Osiguranju još danas zaključite polisu Kasko osiguranja!

Zašto prepuštati stvari slučaju? Zakucajte na vrata AMS Osiguranja i odaberite najsigurniji vid zaštite vozila još danas!

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Svesni ste da brojni nepredviđeni događaji mogu unišititi vaš automobil u koji ste već uložili dosta novca. Zaključite li polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja, bićete pokriveni od troškova koji mogu nastati usled saobraćajne nezgode, krađe, poplave, požara, pada drveća ili fasade i drugih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja. Ukoliko je ugovoreno, naknada za eventualna materijalna oštećenja biće isplaćena u najkraćem mogućem roku bez obzira da li je šteta nastala vašom ili tuđom krivicom.

pročitaj još

  AMS Osiguranje misli na vas i zato vam plaćanje premije omogućava u 12 mesečnih rata, dok se za plaćanje u celosti odobrava i dodatni popust. Ne zaboravite da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja na poklon dobijate Super člansku i platnu karticu AMSS, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Kao član AMSS, stičete pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Ne čekajte da se nezgode dese, već mislite na vreme. Dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim mogućnostima. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, kasko