0

IZBOR ZA PREDAH I OSVEŽENJE: MOL Fresh Corner

U MOL Serbia Fresh Corneru vam je uvek na raspolaganju kafa vrhunskog kvaliteta koju možete da ispijate u prijatnoj atmosferi ili ponesete i uživate u njenom ukusu dok ste u pokretu

Foto: TopSpeed

Foto: TopSpeed

Brz tempo života diktira trendove i kada je kafa u pitanju, pa tako sve više raste popularnost „kafa za poneti“. Sve je manje vremena za lagano ispijanje kafe, ali to ne znači kompromis sa kvalitetom kafe. U MOL Serbia Fresh Corneru vam je uvek na raspolaganju kafa vrhunskog kvaliteta koju možete da ispijate u prijatnoj atmosferi ili ponesete i uživate u njenom ukusu dok ste u pokretu.

pročitaj još

  Od zemlje do zemlje u regionu u kojima Fresh Corner posluje, razlikuju se i ukusi potrošača. Tako je u Slovačkoj najtraženija klasična espreso kafa, u Hrvatskoj potrošači uživaju u kafi koja je i lepo dekorisana, u Rumuniji potrošači prednost daju kapućinu ili kafe late. Ono što im je svima zajedničko jeste istanačni ukus i prednost koju daju kvalitetnoj kafi.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Zbog toga u MOL Serbia Fresh Corner objektima posebnu pažnju poklanjaju kvalitetu kafe i načinu na koji je serviraju. Koriste najbolja zrna arabika kafe, pažljivo pečena kako bi se dobila jedinstvena i dobro izbalansirana aroma kafe. Dobra šoljica kafe simboliše trenutak zadovoljstva u svakodnevnom životu – a Fresh Corner pridaje poseban značaj tim trenucima koji nas prate tokom celog dana.

  Fresh Corner objekti na MOL servisnim stanicama, predstavljaju spoj visokog kvaliteta proizvoda i najviših standarda ambijenta i usluga. Osim sveže kafe, sendviči, kolači i hrskava peciva su među najtraženijim artiklima. Sa ciljem da poseta MOL stanicama bude deo svakodnevnice i mesto na kome će posetioci dopuniti rezervoar svog vozila, jesti ili kupiti ono što im je potrebno, sresti svoje prijatelje ili kolege i sa zadovoljstvom koristite usluge, tim MOL Serbia konstantno uvodi inovacije u svoje poslovanje.

  Sa 10 miliona klijenata, milion transakcija na dnevnom nivou i 10 kupovina u sekundi pokazuje da Fresh Corner postaje prvi izbor za predah i osveženje.

  Izvor: PR MOL Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, fresh corner, kafa, mol srbija