0

BMW Motorrad: Tradicionalno otvaranje sezone

BMW Srbija je četvrtu godinu za redom organizovao BMW Motorrad skup povodom otvaranja nove sezone

Foto: BMW Srbija

Foto: BMW Srbija

Oko 250 ljubitelja dvotočkaša i predstavnika medija okupilo se na placu ispred salona Delta Motors u Beogradu, gde je četvrtu godinu zaredom organizovan BMW Motorrad povodom otvaranja nove moto sezone. Gosti su uživali u druženju uz dobar roštilj i muziku, a organizovane su i zanimljive vožnje po specijalnom poligonu, uz animacije kaskadera.

pročitaj još

  Foto: BMW Srbija

  Foto: BMW Srbija

  Najbolje su čekale posebne nagrade. Manifestaciju su, i ove godine, svojim prisustvom podržala brojna moto udruženja, asocijacije, ljubitelji dvotočkaša motocikala kao i najverniji poštovaoci BMW Motorrad brenda.

  Foto: BMW Srbija

  Foto: BMW Srbija

  Prisutni su imali su priliku i da se bolje upoznaju sa aktuelnim modelima BMW motocikala, kao i sa specijalnom ponudom. Od 2019. godine važi 5 godina garancije u BMW Motorrad programu, a za kupovinu motocikala ističe se i program finansiranja 3asy Ride koji omogućava kupcima da uz atraktivne mesečne rate lakše dođu do BMW motocikla.

  Foto: BMW Srbija

  Foto: BMW Srbija

  Ovaj program, takođe, klijentima omogućava da posle tri godine vožnje motocikla izaberu jednu od tri opcije – mogu da  otkupe svoj motocikl, vrate ga i izaberu novi ili nastave otplatu preostale vrednosti motocikla.

  Foto: BMW Srbija

  Foto: BMW Srbija

  Prilikom kupovine aktuelnih modela BMW Motorrad programa, za svakog klijenta obezbeđen je i BMW individualni Skill ride training, a Delta Motors je i ove godine svim posetiocima obezbedio pogodnosti za kupovinu dodatne opreme i proizvoda BMW Motorrad Lifestyle asortimana do sredine maja.

  BMW Motorrad Srbija će nastaviti sa tradicijom skupova ljubitelja dvotočkaša i narednih sezona.

  Top Speed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: bmw motorrad, delta motors, domaće, moto, otvaranje sezone