0

KAKO SPOJITI POSAO I ZADOVOLJSTVO: FIAT 500L Cross sa N1 homologacijom

Specijalna ponuda za privrednike i male preduzetnike najatraktivnijeg modela FIAT 500L Cross sa N1 homologacijom, a automobil je uskoro dostupan kod svih ovlašćenih dilera u Srbiji

Foto: FCA Srbija

Foto: FCA Srbija

Najatraktivnija verzija FIAT 500L Cross sa N1 homlogacijom, koja raspolaže najsavremenijom tehnologijom, specijalna  je ponuda, a automobil će biti dostupan kod svih ovlašćenih FCA dilera u Srbiji.

pročitaj još

  „FIAT Professional je već godinama najprodavaniji brend na tržistu Srbije kada su laka komercijalna vozila u pitanju. Tokom proteklog sajma automobila uz već dobro poznate modele iz game LCV: Fiorino, Doblo i Ducato, tržištu je predstavljen model FIAT 500L Cross sa N1 homologacijom. Ova jedinstvena ponuda namenjena pravnim licima, pravi je primer spoja posla i zadovoljstva. Pobrinuli smo se da kupci dobiju atraktivan i bogato opremljen Crossover”, istakao je Igor Ševo, komercijalni direktor FCA Srbija.

  Najnovija ovakva ponuda Crossover modela poseduje multimedijalni displej dijagonale 7 inača, automatski klima uređaj, tempomat, kameru za parkiranje, parking senzore pozadi, LED dnevna svetla, svetla za maglu, 17″ aluminijumske felne, itd.

  Specijalne pogodnosti za privrednike i male preduzetnike, osim opreme, jeste cena vozila i činjenica da se ostvaruje pravo na povrat PDV-a prilikom kupovine i eksploatacije vozila.

  Izvor: PR FCA Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: 500L cross, domaće, fiat, N1 homologacija