0

POČELA PRODAJA: BMW X7 dostupan u Srbiji

Najnoviji model BMW-ove „X” porodice, koji je publici u Srbiji premijerno predstavljen na Međunarodnom Salonu automobila u Beogradu, startovao je sa prodajom po ceni od 89.900 evra

Foto: BMW

Foto: BMW

Najnoviji i najveći SUV bavarskog proizvođača, BMW X7, ovih dana je počeo da se prodaje u Srbiji i dostupan je za test vožnje u Delta Motorsu, u Radničkoj ulici u Beogradu. Ovo je najluksuzniji model iz X game sa pojedinim detaljima koji se mogu naći samo kod Serije 7. Sa dužinom od čak 5,15 metara u standardnoj verziji dolazi sa 7 sedišta, dok se uz doplatu može dobiti drugi red sa dva odvojena sedišta sa svim podešavanjima, tako da u komfornoj verziji nudi ukupno 6 sedišta.

pročitaj još

  Foto: BMW

  Foto: BMW

  U standardnoj opremi nalaze se adaptivna LED svetla, (laserska svetla sa dometom 600m dostupna kao opcija) aluminijumske felne od 20”, sportski volan, sportska sedišta, trostruki panoramski krov, koji dodatno naglašava osećaj prostranosti, i četvorozonski klima uređaj. Bez doplate se dobija BMW Live Cockpit Professional sa BMW operativnim sistemom u najnovijoj verziji 7.0, dok je kontrola gestovima je dostupna kao opcija i prepoznaje sedam različitih komandi rukom.

  Foto: BMW

  Foto: BMW

  Od pogonskih agregata dostupni su 3,0-litarski dizel od 265 KS, rezervisan za verziju X7 xDrive 30i, snažniji 3.0 dizel sa četiri turbo punjača i 400 KS pokreće X7 xDrive M50d, dok je od benzinskih agregata pripremljen 3.0 od 340 KS za X7 xDrive 40i. Od leta će asortiman biti proširen snažnijim benzincem koji će se naći u modelu X7 xDrive M50i. Nevezano od izbora motora, sve verzije dolaze sa pogonom na sva četiri točka i sa osmostepenim automatskim Steptronic menjačem, dok je Sportski automatski menjač dostupan kao opcija.

  Foto: BMW

  Foto: BMW

  U ponudi su dva paketa opreme: Design Pure Excellence, koji naglašava elegantan izgled hromiranim elementima visokog sjaja sa prednje i zadnje strane, kao i udobnim sedištima presvučenih Merino kožom. Drugi paket je M Sport koji ističe dinamične performanse ovog modela vizuelnim detaljima kao što su specijalni točkovi od 21” sa alu-felnama, uz M aerodinamični paket i M Sport kočnice sa plavim „čeljustima“.

  Foto: BMW

  Foto: BMW

  Ovaj model poseduje i akustična stakla, četvorozonski klima uređaj, držače za čaše sa grejanjem i hlađenjem, Bowers&Wilkins 3D Diamond Surround Sistem sa 20 zvučnika i novim 3D Audio sa dijamantskim visokotoncima na krovu. Sedišta sa masažerima i ventilacijom i BMW Display ključ. Dostupan je i sistem za zabavu u drugom redu sedišta, sa dva ekrana osetljiva na dodir.

  Ovaj model je dostupan za test u Delta Motors salonu automobila u Beogradu, a njegova početna cena iznosi 89.990 evra.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: bmw x7, delta motors, domaće, prodaja, srbija