0

NE PROPUSTITE DRUGU ŠANSU: AMS Osiguranje nudi sajamski popust i posle sajma!

Svima onima koji nisu stigli da posete štand AMS Osiguranja na 54. Međunarodnom salonu automobila, nudi se druga šansa! Dovoljno je samo da dođete u Ruzveltovu 16 u Beogradu, gde ćete ostvariti pravo na sajamski popust i zadržati mogućnost da po 30 odsto nižoj ceni zaključite polisu Kasko osiguranja

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

U slučaju da se nešto dogodi vašem vozilu, nije nužno da troškove nastale štete snosite sami. AMS Osiguranje preuzeće rizik nad vašim vozilom u slučaju saobraćajne nezgode, poplave, pada fasade ili drveća, požara, krađe i drugih nepredviđenih događaja, u skladu sa uslovima osiguranja.

pročitaj još

  Zaključite polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja, jer vam plaćanje premije omogućaju u 12 mesečnih rata, dok se za plaćanje u celosti odobrava i dodatni popust. Ova vrsta osiguranja posebno je korisna jer vam se, ukoliko je ugovoreno, šteta isplaćuje čak i kada ste vi krivac za nastala oštećenja i to u najkraćem mogućem roku.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja, na poklon dobijate AMSS članstvo, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik AMSS Super članske i platne kartice, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nezgode.

  AMS Osiguranje kreiralo je cenovno prihvatljivu uslugu kojom ćete na najbolji mogući način zaštiti vaš automobil, dok ćete istovremeno štedeti i vaš novac. Iskoristite akciju i brigu o svom vozilu prepustite stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja.

  Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, kasko, popust