0

AUTO SHANGHAI 2019: Restilizovani MINI Clubman

MINI je na Salonu automobila u Šangaju predstavio restilizovani model Clubman, kojeg karakteriše nešto moderniji izgled, bogatija oprema i nova paleta boja

Foto: MINI

Foto: MINI

Nakon četiri godine na tržištu, MINI je odlučio da „zategne bore“ svom modelu Clubman, koji je, tako restilizovan, premijerno predstavljen na Salonu automobila u Šangaju.

pročitaj još

  Foto: MINI

  Foto: MINI

  Vizuelne izmene su zaista diskretne, a podrazumevaju drugačiju masku hladnjaka, kao i nove svetlosne grupe, sada u LED tehnologiji sa opcionim, adaptivnim Matrix osvetljenjem. Pozadi su takođe LED svetla, i to sa grafikom koja podseća na zastavu Ujedinjenog Kraljevstva.

  Foto: MINI

  Foto: MINI

  U ponudi su, pored tri nova naplatka, i dve nove boje karoserije – Indian Summer crvena i British Racing zelena. Opciono je sportsko oslanjanje zahvaljujući kojem je restilizovani Clubman za 10 milimetara bliži tlu.

  Foto: MINI

  Foto: MINI

  Što se tiče motora, MINI je ponudi tri opcije – trocilindarski turbo benzinac od 135 KS, četvorocilindarski turbo od 190 „konja“, kao i turbo dizel od 150 konjskih snaga. Pored 6-stepenog manuelnog, nudi se i 7-stepena automatska transmisija.

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: Clubman, mini, noviteti, restilizacija, saloni