0

PRAVO VREME ZA KASKO: Zaključite polisu u AMS Osiguranju

Ako ste razmišljali da osigurate svoje vozilo, sada je pravo vreme da to i učinite

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

U slučaju da se nešto dogodi vašem automobilu, nije nužno da troškove eventualno nastale štete snosite sami. Kasko osiguranje spada u dobrovoljna osiguranja i može da se zaključi kao potpuno, dopunsko ili delimično, a zaključivanjem ove polise osiguranja kod AMS Osiguranja, pokriveni ste od brojnih rizika.

pročitaj još

  Usled saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada fasade ili drveća, krađe ili drugih nepredviđenih situacija, u skladu sa uslovima osiguranja, AMS Osiguranje preuzeće rizik nad vašim vozilom i troškove nastale štete isplatiti u najkraćem mogućem roku.

  AMS Osiguranje vam savetuje da odmah po nastanku štete na autu o tome obavestite MUP. Tako ćete upotpuniti prijavu odštetnog zahteva svojoj osiguravajućoj kući i preporučujemo da ne popravljate auto dok se ne uradi procena i prijava štete.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Najbolje od svega je što vam se, ukoliko je ugovoreno, šteta isplaćuje čak i kada ste vi krivac za nastala oštećenja. AMS Osiguranje kreiralo je cenovno prihvatljivu uslugu kojom ćete na najbolji mogući način zaštititi vaš automobil, dok ćete istovremeno štedeti i vaš novac.

  Održavanje automobila samo po sebi je skupo i zato su u AMS Osiguranju odlučili da vam olakšaju i plaćanje premije u 12 mesečnih rata, čime će vaš budžet biti rasterećen. A ukoliko odaberete da premiju platite u celosti, odobriće vam se i dodatni popust.

  I to nije sve! Uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja, na poklon dobijate AMSS člansku i platnu karticu, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik AMSS članske i platne kartice, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  U životu mnoge stvari ne možemo da predvidimo, ali ih zato možemo dočekati spremni. Ne propustite pogodnosti koje vam AMS Osiguranje nudi, već odaberite najsigurniji vid zaštite vozila još danas. Prepustite brigu o svom automobilu iskusnom i stručnom timu AMS Osiguranja.

  Posetite AMS Osiguranje u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od  preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim potrebama i mogućnostima.

  Za više informacija pogledajte Internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, kasko, polisa