0

USKRŠNJE RADOSTI: Jeep Moab Easter Safari 2019

Jeep je i ove godine, za Uskrs, spremio nekoliko atraktivnih koncept vozila koja će obradovati sve prisutne na 53. po redu Moab Easter Jeep Safari događaju

Foto: Jeep

Foto: Jeep

Uskrs se polako bliži, a svake godine, u to vreme, Jeep organizuje tradicionalni Moab Easter Safari, na kojem će i ove godine biti predstavljeni atraktivni i prilično smeli projekti, tačnije, čak šest njih, od čega je pet bazirano na novom Gladiatoru!

pročitaj još

  Foto: Jeep

  Foto: Jeep

  „Uljez“ u ovoj grupi koncept vozila jeste tzv. resto-mod M-715 Five-Quarter, koji je zasnovan na originalnom Jeep M-715 iz davne 1968. godine, uz temeljne modifikacije na šasiji i pogonskom sistemu. Ispod haube nalazi se 6,2-litarski V8 sa mehaničkim kompresorom koji oslobađa preko 700 „konja“!

  Foto: Jeep

  Foto: Jeep

  Jedan od petorice „Gladijatora“ jeste i koncept Wayout koji je, kako i samo ime nagoveštava, namenjen avanturistima, a pozadi, pored tovarnog prostora klasičnog pikapa, poseduje i šator u kojem mogu da spavaju dve osobe.

  Foto: Jeep

  Foto: Jeep

  Pored Wayout verzije, Jeep je pripremio novi Gladiator pikap i u Gravity i Scrambler varijanti, zatim J6 koncept, kao i Flatbill Rubicon koji je namenjen ljubiteljima ekstremnih sportova, a prikazan je sa dva kros motocikla u tovarnom prostoru.

  Foto: Jeep

  Foto: Jeep

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: gladiator, jeep, koncept, moab easter safari, noviteti