0

SALON AUTOMOBILA U BEOGRADU 2019: Model 508 glavna zvezda Peugeot štanda

Ekskluzivni uvoznik za Srbiju i Crnu Goru, kompanija Euroimpex Autogroup, predstavila je Peugeotove modele za koje su sigurni da će biti pravi izbor potencijalnih klijenata

Foto: Peugeot Srbija

Foto: Peugeot Srbija

Na ovogodišnjem Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, “gordi lav” ima mesto u Hali 1 sa štandom putničkih vozila, u Hali 4 sa štandom dostavnog programa i u Hali 2, namenjenoj skuterima na dva i tri točka

pročitaj još

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  U Hali 1, prava zvezda bio je novi Peugeot 508, oko kog su bili predstavljeni velikani SUV game (Peugeot 2008, 3008 i 5008) kao i manja putnička vozila – Peugoet 108, 208, 308. Novi robusni Rifter je isto tako plenio pažnju medija i prolaznika. Kako bi Peugeotovi modeli bili profesionalno i vrhunski prezentovani, uvoznik je obezbedio test vozila koja su locirana ispred Hale 1, gde potencijalni klijetni mogu odmah testirati vozila i uveriti se da je kvalitet samo početna tačka gde se rađaju prave emocije zadovoljstva.

  Foto: Peugeot Srbija

  Foto: Peugeot Srbija

  Iako je Beogradski sajam pre svega prodajnog karaktera, importer Peugeot brenda je duboko uveren da svake godine klijentima treba pružiti vrednost više i emociju više, kao što je uostalom slogan Brenda koji je bio ponosno predstavljen. Novi potpis „Motion & e-Motion“ bio je istaknut na samom štandu i najavio budući razvoj inovacija i tehnologije.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Uvoznik je uložio puno napora da za klijente kreira što atraktivnije ponude za svoje modele, fokusirane na izuzetno dobrim paketima opreme. Plasirana komunikacija je transparentna i jasna, bez skrivenih troškova. Uslovi važe za celu gamu Peugeotovih vozila, ali je ipak akcenat stavljen na najtraženije modele.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: noviteti, peugeot 508, sajam automobila u beogradu, saloni