0

LIMITIRANA EDICIJA: Volkswagen Passat R-Line Edition

Limitirane edicije postaju sve popularnije na tržištu, te je tako čak i Volkswagen Passat karavan dobio jednu, sportsku po imenu R-Line, koja će biti proizvedena u 2000 primeraka

Foto: Volkswagen

Foto: Volkswagen

Volkswagen će na Salonu automobila u Ženevi premijerno prikazati i Passat Variant (karavan) u limitiranoj ediciji od svega 2000 primeraka, koja nosi naziv R-Line. Kupcima je na raspolaganju turbo benzinac 2.0 TSI od 270 konjskih snaga ili 2.0 TDI od 240 „konja“, uz koje se isporučuje DSG 7-stepena transmisija kao i 4MOTION sistem pogona na sva četiri točka.

pročitaj još

  Foto: Volkswagen

  Foto: Volkswagen

  Pored toga, R-Line edicija opremljena je i Dynamic Chassis Control (DCC) sistemom sa adaptivnom oslanjanjem, LED Matrix svetlosnim grupama, a vlasnicima će biti omogućeno i da u potpunosti isključe ESP sistem elektronske kontrole stabilnosti.

  Foto: Volkswagen

  Foto: Volkswagen

  Vozilo dolazi u Moonstone sivoj boji, uz detalje u sjajno crnom finišu kao što su spoljašnji retrovizori, krovne „šine“, krovni spojler, okviri prozora, difuzor vazduha i 19-inčni Pretoria naplaci, a čak je i ceo krov ofarban u crnu boju.

  Foto: Volkswagen

  Foto: Volkswagen

  Enterijer karakteriše slična kombinacija boja, sportska sedišta u Nappa koži, a tu su i pedale i pragovi vrata od brušenog nerđajućeg čelika. Standardno stiže digitalna instrumentacija, uz infotejnment displej od 9,2 inče na centralnoj konzoli.

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: karavan, noviteti, passat, r-line, variant, volkswagen