0

JEDAN OD 400: BMW M850i xDrive First Edition

Za sada najprestižnija verzija nove Serije 8 – BMW M850i xDrive, biće dostupan i u limitiranoj First Edition seriji, koja će biti ograničena na 400 primeraka

Foto: BMW

Foto: BMW

BMW će svoj najnoviji model u ponudi – Seriju 8, ponuditi i kao First Edition limitiranu ediciju od 400 primeraka, i to u verziji M850i xDrive.

pročitaj još

  Foto: BMW

  Foto: BMW

  Mehanički, automobil se ne razlikuje od „običnog“ M850i xDrive, što će reći da ga pokreće isti 4,4-litarski twin-turbo V8 od 530 konjskih snaga, koji preko 8-stepenog manuelnog menjača snagu isporučuje na sva četiri točka.

  Foto: BMW

  Foto: BMW

  Ono gde postoji razlika jeste u eksterijeru, tačnije detaljima koji ovu ediciju čine ekskluzivnijom. Tu je Frozen Barcelona metalik plava boja, novi naplaci od 20 inča, kao i crni završeci izduvnog sistema, dok je karbonski krov deo opcionog paketa.

  Foto: BMW

  Foto: BMW

  U enterijeru, First Edition je dostupan u jedinstvenoj kombinaciji plavo-bele kože, dok su volan i „nebo“ presvučeni alkantarom u tzv. Night Blue plavoj. Naravno, svaki primerak First Edition serije je i posebno numerisan natpisom koji se nalazi na centralnoj konzoli, ispred ručice menjača.

  Foto: BMW

  Foto: BMW

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: bmw, first edition, m850i, noviteti, xdrive