0

OTKRIVEN ENTERIJER: Prve fotografije kabine novog Renault Clio!

Renault je danas objavio i prve fotografije enterijera novog Clia, koji će zvanično sutra biti predstavljen javnosti

Foto: Renault

Foto: Renault

Nakon kratkog tizera kojim je najavio novi Clio, Renault je danas objavio i prve fotografije enterijera nove, pete generacije ovog popularnog modela, čije je „otkrivanje“ zakazano za sutra, pre podne.

pročitaj još

  Foto: Renault

  Foto: Renault

  U Renaultu navode da je dizajn eksterijera nove generacije zapravo evolucija postojećeg, te da se znatno više novina nalazi u samoj kabini automobila, počevši od novog dizajna, preko bogatije opreme, pa do kvalitetnijih materijala i završne obrade.

  Foto: Renault

  Foto: Renault

  Šta više, u Renaultu tvrde da su gotovo 2/3 vremena posvećenog razvoju novog modela potrošili upravo na poboljšanje enterijera, gde je sada, umesto tzv. tvrde, grube plastike, upotrebljena kvalitetnija, mekša na dodir. Takođe, upotrebom „tanjih“ sedišta, povećan je i prostor za putnike pozadi, za 26 milimetara.

  Foto: Renault

  Foto: Renault

  Na centralnoj konzoli je i novi, veliki 9,3-inčni displej, vertikalno pozicioniran, po ugledu na veći i prestižniji model Espace, dok se ispred vozača nalazi digitalna instrumentacija dijagonale 10 inča, na kojoj se prikazuju i navigacioni podaci.

  Foto: Renault

  Foto: Renault

  Renault je za sutra u 10.00 časova po srednjeevropskom vremenu zakazao zvaničnu premijeru novog Clia, kada će biti otkriven i izgled vozila. Zato, budite i sutra uz nas već od 10h, i među prvima saznajte sve o novom Renault Clio!

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: clio, enterijer, noviteti, renault