0

Akcijska ponuda BMW Serije 1 Edition M Sport Shadow

BMW Srbija je pripremio posebne pogodnosti za kupovinu BMW Serije 1 iz M Sport Shadow edicije, uz posebne uslove za finansiranje vozila putem renta. Akcijske cene sada donose uštede od 4.724 do 6.384 evra i omogućavaju da odvezete BMW Serije 1 već za 2.200 evra

Foto: BMW

Foto: BMW

BMW Serije 1 M Sport Shadow Edition naglašava sportski ali ujedno i elegantan izgled ovog modela, pruža savršenu mešavinu uzbudljive dinamike, dizajna koji zrači samopouzdanjem i garantuje potpuno uživanje u vožnji.

pročitaj još

  Model BMW 116i Edition M sport shadow, sa manuelnim menjačem sa šest stepeni prenosa, čija redovna cena sa dodatnom opremom iznosi 27.224 evra, sada je dostupan po ceni od 22.500 evra. Depozit za zakup ovog modela na 48 meseci iznosi 2.212 evra uz mesečnu rentu od 332 evra.

  Model BMW 118i Edition M sport shadow, čija akcijska cena iznosi 24.990 evra (redovna cena vozila sa dodatnom opremom iznosi 31.374 evra) dolazi sa automatskim menjačem sa osam stepeni prenosa. Depozit za zakup ovog modela na 48 meseci iznosi 2.457 evra uz mesečnu rentu od 369 evra.

  Model BMW 116d Edition M sport shadow, čija je redovna cena sa dodatnom opremom 32.884 evra, sada je dostupan sa uštedom od 6.384 evra i njegova akcijska cena iznosi 26.500 evra. Ovaj model ima manuelni menjač sa šest “brzina”. Depozit za zakup ovog modela na 48 meseci iznosi 2.605 evra uz mesečnu rentu od 391 evra.

  Svi akcijski modeli poseduju automatski klima uređaj, keyless startovanje motora bez ključa, Isofix priključak na zadnjoj klupi kao i radio BMW MP3 Professional sa 6 zvučnika.

  Od dodatne opreme izdvajaju se volan sa multifunkcijama, runflat gume kao i monitor za pritisak u gumama, instrument tabla sa proširenim sadržajem, dok Edition M Sport Shadow obuhvata: M aluminijumske felne od 18” Double Spoke style, M sportsko oslanjanje, M sportski volan, aerodinamički paket, sportska sedišta za vozača i suvozača, parking senzore pozadi, tempomat, LED svetla i LED svetla za maglu, crnu oblogu krova kao i crnu lajsnu visokog sjaja oko prozora.

  Upoznajte se bolje sa ponudama, zakažite test vožnju ili kontaktirajte najbliži BMW prodajni salon i zatražite ponudu za BMW Serije 1. Više informacija na: www.bmw.rs

  Izvor: PR Delta Motors

  chats-viber-ts

  Tagovi: bmw, domaće, m edition, serija 1, sport shadow