0

NAJBOLJI SA NAJBOLJIMA: British Motors i AKS Fleet Solution

Iako relativno kratko na našem tržištu, kompanija British Motors nastavlja da raste i razvija se...

Foto: Petar Marković

Foto: Petar Marković

Ekskluzivni distributer Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru, beogradska kompanija, British Motors osnovana je pre nešto više od dve godine. Na tržištu sa razvijenom konkurencijom u premium segmentu, pozicionirala se i postigla izvanredne rezultate, tako da danas, samo dve i po godine od osnivanja zapošljava 65 ljudi u svojim prodajno-servisnim objektima u Srbiji i Crnoj Gori. Iako nova na tržištu, beleži sve veću prodaju i interesovanje za brendove koje zastupa.

pročitaj još

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  U protekloj godini, British Motors je premašila prodajne planove i postavila čvrste temelje za dalji razvoj poslovanja u narednoj godini. Ostvarena je prodaja od gotovo 400 vozila u ovoj kalendarskoj godini. U ukupnoj prodaji Jaguar modeli čine oko 20%, dok Land Rover modeli čine čak 80 %  prodaje. Najprodavaniji model sveukupno je Range Rover Sport, koji je u ukupnoj prodajnoj brojki svaki četvrti prodati automobil.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  U narednoj godini biće lansirana dva nova modela, i to nova generacija Range Rovera Evoque, kao i potpuno novi Jaguar I-Pace, prvi potpuno električni model iz JLR grupacije.  Premijera ovih modela očekuje se na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, u martu naredne godine.

  Foto: British Motors

  Foto: British Motors

  Pored toga što obezbeđuje svim vlasnicima Jaguar i Land Rover vozila i budućim kupcima široku ponudu pogodnosti prilikom plaćanja, sa ciljem unapredjenja finansijske ponude i omogućavanja boljih uslova za nabavku poslovnom sektoru, British Motors grupaciji se početkom decembra priključila i kompanija AKS Fleet Solution.  AKS Fleet Solution se bavi unapređenjem konkurentnih rešenja i usluga sa ciljem da se klijentima što više olakša proces nabavke, održavanja i menadžmenta voznog parka.

  Foto: British Motors

  Foto: British Motors

  Konkretno, to je usluga „full fleet“ menadžmenta i obuhvata dugoročni zakup novih putničkih i lakih komercijalnih vozila uz pružanje kompletne usluge upravljanja voznim parkom/flotom vozila u skladu sa zahtevom i potrebama klijenata.  Trenutno, kompanija upravlja flotom od preko 1000 vozila a njen asortiman obuhvata menadžment flote vozila, kao i ugovore o održavanju i servisu vozila.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: aks fleet solutions, british motors, domaće, flota