0

Osigurajte se pred put ne izlazeći iz svoje kuće!

Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online kod AMS Osiguranja i ostvarite 30% popusta!

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Spremate se za odlazak na zimovanje u inostranstvo, ali od brojnih obaveza ne stižete da se osigurate pred put. Ne dozvolite da vas nedostatak vremena natera da rizikujete, jer činjenica je da su povrede na skijanju veoma česta pojava. Odaberite pravo osiguravajuće društvo i zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja ne izlazeći iz svoje kuće!

pročitaj još

  Da li znate da samo pregled u stranim zemljama može koštati preko 50 evra? Zaključite online polisu Putnog zdravstvenog osiguranja na sajtu webshop.ams.co.rs i za samo 1.102 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana skijanja na teritoriji Evrope, bićete pokriveni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja.

  Ovom polisom obezbedićete da sve papreno skupe troškove hitnih medicinskih intervencija, lekova i medicinskih pomagala, ukoliko je ugovoreno, umesto vas, plati AMS Osiguranje. Ušteda je velika, posebno ako na skijanje idete porodično, jer premija u ovakvom slučaju iznosi svega 2.425 dinara za isti vremenski period.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Da biste u potpunosti mogli da se prepustite odmoru, ne dozvolite da na ski stazi vodite brigu o svom domu i razmišljate da li se nešto dogodilo dok ste vi na putu. AMS Osiguranje vam nudi i mogućnost online zaključivanja Polise osiguranja domaćinstva, na sajtu webshop.ams.co.rs pri čemu ćete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

  Ne dozvolite da vam neplanirani događaji pokvare uživanje u krugu najmilijih, već putujte potpuno sigurni, prepuštajući brigu stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja.

  Detaljno uputstvo za online ugovaranje osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009! AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, odmor, putno zdravstveno osiguranje, skijanje, zimovanje