0

MULTIPRAKTIK: Novi Peugeot Rifter stigao i u Srbiju

U potpunosti kreiran u prepoznatljivom, vrhunskom stilu najnovijih modela Peugeot brenda, novi Rfiter je usvojio izuzetno inovativnu siluetu , čvrsto kreiranu za svakodnevne avanture

Foto: Peugeot

Foto: Peugeot

Peugeot Rifter je kreiran u stilu koji je istovremeno robustan i elegantan. Njegov avanturistički duh je učinio da se oseća kao kod kuće bilo da su u pitanju gradske ulice ili autentično prirodno okruženje. Opremljen Peugeot i-cockpit, dodatno je unapredio intenzivno iskustvo u vožnji koje odlikuje i sve ostale modele iz game i na taj način ostaje bez konkurencije u svojoj kategoriji.

pročitaj još

  Foto: Peugeot

  Foto: Peugeot

  Kreiran na novoj platformi, postao je otporan i izdržljiv čak i u najzahtevnijim situacijama. Dostupan je u dve dužine, sa 5 ili 7 sedišta, čime je postao vozilo koje kombinuje svestranost, modularnost i praktičnost. Sa efikasnim motorima i opremom najnovije generacije, Peugeot Rifter je postao iskusni avanturista kreiran da svakodnevno inspiriše.

  Foto: Peugeot

  Foto: Peugeot

  Sa znakom lava pozicioniranim na sredini vertikalne rešetke, pridružuje se porodici najnovijih modela čiji je to jedan od prepoznatljivih detalja. Kada je u pitanju zadnji deo vozila, karakterišu ga velika vrata čijim otvaranjem se pristupa prtljažnom prostoru impozantnih dimenzija. Dodatna konekcija sa najnovijim modelima iz game je kreirana kroz svetla koja podsecaju na tri lavlje kandže. Novi Rifter je pozajmio neke od karakteristika SUV modela kao što su visoko pozicionirana sedišta , veliki točkovi, visoki pragovi, robusni zadnji branik.

  Foto: Peugeot

  Foto: Peugeot

  Definitivno jedistven na tržištu, Peugeot i-cockpit novom Rifteru daje uravnotežen i prefinjen utisak u unutrašnjem delu vozila, sa čistim linijama i kvalitetom bez presedana. Novi i-cockpit pruža jedinstveno iskustvo u vožnji pomoću kompaktnog volana koji je sada “zasečen” u gornjem i donjem delu kako bi poboljšao upravljivost, ekran na dodir od 8 inča, elegantan head-up displej. Pored toga, kokpit sadrži elegantne hromirane detalje i prekidače kojima se direktno pristupa najvažnijim funkcijama u vozilu.

  Foto: Peugeot

  Foto: Peugeot

  Kada je reč o motorima , u fokusu su najnoviji Blue HDi agregati od 1,5 litara sa 72, 100 i 130 konjskih snaga, a u ponudi su tri nivoa opreme Active, Allure I GT line. Novi Rifter je dostupan i u verziji sa N1 homologacijom, što je svakako jedna od nainteresantnijih verzija kada su u pitanju firme i pravna lica.

  Foto: Peugeot

  Foto: Peugeot

  U sjajne performanse i modularnost novog Peugeot Riftera svi zainteresovani kupci će se uveriti i tokom test vožnji, koje mogu da zakažu u bilo kom od ovlašćenih prodajnih salona širom zemlje.

  Izvor: PR Peugeot Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, minivan, mpv, peugeot, rifter