0

Novogodišnji popust za Suzuki motocikle

Uz modele GSX-S i GSX-R 1000, pored novogodišnjeg popusta, dobija se i vredan poklon u vidu izduvnog sistema marke Akrapovič

Foto: Suzuki

Foto: Suzuki

Zaljubljenicima u motocikle koji još nisu ostvarili svoj san da postanu vlasnici Suzuki dvotočkaša, uvoznik, prodavac i serviser – beogradski Euro Sumar, omogućava da do kraja godine kupe jedan od tri prestižna modela uz primamljive popuste – i do sedamodsto u odnosu na redovne cenovnike.

pročitaj još

  Samo tokom decembra važi specijalna ponuda za ograničenu količinu takozvane street „mašine“ – GSX-S 750 A – L8 u bojama mat crno, crveno-crno i plavo-crno, koja trenutno košta 7.800 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti). U odnosu na regularnu cenu, kupovinom tokom decembra može se ostvariti ušteda od 500 evra.

  Foto: Suzuki

  Foto: Suzuki

  Kupci dve verzije iz čuvene Suzukijeve Sportibike serije tokom decembra na poklon dobijaju izduvni sistem Slip-On renomiranog konstruktora i proizvođača Akrapovič. Takvim „auspuhom“ se oprema promotivna verzija GSX-R 1000 A – L8 u bojama MotoGP plava, mat crna i perla bela, koja do kraja godine s popustom košta 13.700 evra.

  Istim izduvnim sistemom Euro Sumar do kraja 2018. „časti“ i kupce motocikla GSX-R 1000R A – L8 u bojama MotoGP plava, perla crna i perla bela, koji, s popustom od 6,5 odsto, trenutno košta 15.900 evra. Isporuka motocikalas novogodišnjim popustom je za sedam radnih dana, a promotivna ponuda traje do kraja vrlo ograničenih zaliha.

  Izvor: PR Euro Sumar

  chats-viber-ts

  Tagovi: akrapovič, domaće, euro sumar, gsx-r 1000, gsx-s, popust, suzuki