0

Do 50 odsto popusta na Sony proizvode na MOL servisnim stanicama

Ideje za praznične poklone na MOL Serbia servisnim stanicama - do 50% popusta na Sony proizvode!

Foto: MOL Serbia

Foto: MOL Serbia

Kada se približi kraj godine i vreme praznovanja, osim velikih priprema i planiranja putovanja, slatke glavobolje nam često zadaje i izbor poklona za porodicu, prijatelje ili kolege. Ponekad nemamo vremena, a ponekad nam samo fali ideja.

Upravo je decembar mesec kada svi tragamo za poklonima kojima bismo usrećili naše najmilije, a MOL Serbia se pobrinula da svojim potrošačima olakša potragu i ponudi ideju za poklone iz Sony ponude koji su svima potrebni, a na MOL servisnim stanicama, i do 50% po nižoj ceni.

Foto: MOL Serbia

Foto: MOL Serbia

Kao kompanija koja brine o potrošačima, MOL Serbia je odlučila da olakša izbor ponudom poklona koji će obradovati svakoga, kako člana porodice, tako i poznanika. Naime, ova kompanija je na svim svojim servisnim stanicama širom Srbije, za kupovinu EVO i EVO PLUS goriva obezbedila popust na proizvode iz Sony ponude.

Za svaku kupovinu EVO goriva u iznosu od 500 RSD na kasi se dobija po jedna, a za kupovinu EVO PLUS goriva po dve markice. Maksimalan broj markica koje se mogu dobiti za jednu kupovinu je 30, a kada se sakupi potreban broj markica, one mogu da se zalepe na za to predviđeno mesto i tako obezbede popust i do 50% na određene proizvode iz SONY ponude, dok je za kupovinu proizvoda po sniženim cenama potrebno od 5 do 10 markica.

Sakupljanje markica će trajati do 28.02.2019, a u periodu od 15.11.2018. do 15.03.2019, markice se mogu iskoristiti za kupovinu SONY proizvoda.

Izvor: PR MOL Serbia

chats-viber-ts

Tagovi: domaće, mol serbia, popust, sony