0

SPREMA SE ZIMNICA ZA VAŠ AUTO: LUKOIL Srbija nagradio srećne dobitnike

Nagradna igra „Sprema se zimnica za vaš auto“ zvanično je okončana svečanim dodelom nagrada, koje je dobitnicima uručio brend ambasador kompanije, Vojin Ćetković

Foto: Lukoil Srbija

Foto: Lukoil Srbija

Kompanija LUKOIL Srbija svečano je uručila glavne nagrade u velikoj nagradnoj igri pod sloganom „Sprema se zimnica za vaš auto“, koja je trajala od 17. oktobra do 14. novembra ove godine. Svi koji su u pomenutom periodu točili 15 litаrа mоtоrnоg gоrivа ili 25 litаrа autоgаsa na nekoj od LUKOIL benzinskih stanica širom Srbije, mogli su da konkurišu za korisne i kvalitetne nagrade.

pročitaj još

  Foto: Lukoil Srbija

  Foto: Lukoil Srbija

  To su dva dočeka Nove godine u Moskvi za dvoje, pet vaučer kartica u vrednosti od po 200.000 dinara za kupovinu naftnih derivata, 10 robnih vaučera za kupovinu automobilskih guma u vrednosti 35.000 dinara, 10 krovnih kofera za automobil i još preko 300 nagrada.

  Foto: Lukoil Srbija

  Foto: Lukoil Srbija

  Krajem novembra u poslovnoj zgradi LUKOIL Srbija održano svečano uručenje glavnih nagrada. Direktor za isporuke i veleprodaju, Nastas Mihajlović, u prisustvu brend ambasadora kompanije, Vojina Ćetkovića, čestitao je nagrađenima, zahvalio se na poverenju i obećao da će se LUKOIL Srbija truditi da nastavi sa raznovrsnim aktivnostima i kampanjama koje će biti interesantne i nadasve korisne potrošačima.

  Foto: Lukoil Srbija

  Foto: Lukoil Srbija

  Ovom prilikom su uručene i zahvalnice partnerima koji upravljaju benzinskim stanicama koje su dale najveći doprinos da i ova nagradna igra postigne uspeh, kao i poslovnim partnerima koji su pomogli realizaciju nagradne igre.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: dobitnici, domaće, lukoil, nagradna igra, zahvalnice