0

L.A. AUTO SHOW 2018: Nissan Murano za 2019.

Jedna od premijera ovogodišnjeg Salona autombila u Los Anđelesu je i Nissanov Murano treće generacije u modernizovanom izdanju za 2019.

Foto: Nissan

Foto: Nissan

Atraktivni SUV model Nissan Murano, koji je na tržištu prisutan od 2003. godine, u međuvremenu se povukao iz Evrope, a sada je dobio savremenije LED svetlosne grupe i naglašeniju masku hladnjaka karakterističnog V oblika.

pročitaj još

  Foto: Nissan

  Foto: Nissan

  Ponudu je osvežila i bogatija paleta sa tri nove boje, kao i novi aluminijumski točkovi dostupni u veličini od 18 do 20 inča. Unutrašnjost je doterana kvalitetnijim materijalima, u ponudi su tri nova “trima”, kao i polukožna sedišta te nove presvlake kojima su obložene unutrašnje stranice vrata.

  Foto: Nissan

  Foto: Nissan

  Sigurnosni aspekt i moderne asistencije u vožnji su unapređene tzv. Nissan Safety Shield 360 koji sadrži šest naprednih sistema kao što su automatsko kočenje prilikom uočavanja prepreke uključujući i pešake.

  Foto: Nissan

  Foto: Nissan

  Pogon je i dalje prepušten poznatom 3,0-litarskom V6 motoru sa Xtronic menjačem, a na kupcima je da li će se opredeliti za pogon na prednje točkove ili za inteligentni AWD pogon na sve točkove.

  Uroš Dedić/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: murano, nissan, noviteti, saloni, suv