0

BEZBEDNOST DECE BEZ KOMPROMISA: Concord Reverso Plus sedište

Kompanija Concord, vodeći proizvođač dečjih sedišta premijum segmenta, ponovo je dostupna na domaćem tržištu

Foto: Concord

Foto: Concord

Vodeći proizvođač iz premijum segmenta Concord koji se bavi proizvodnjom dečijih auto-sedišta već 40 godina, opet je dostupan na našem tržištu. S obzirom na njihovu istoriju, zvuči logično da znaju kako da naprave kvalitetno i funkcionalno sigurnosno sedište.

pročitaj još

  Foto: Concord

  Foto: Concord

  Baš takvo je i Reverso Plus sedište, koje je poznato po svojoj inovativnosti i maloj težini, a u vozilo se instalira preko Isofix sistema. Urađeno je u skladu sa I-size standardima i koriste ga deca od rođenja do njihove visine od 105cm. Najveća prednosti I-size standarda je obaveza vožnja dece okrenute u suprotnom pravcu kretanja vozila do njihovih 15 meseci starosti.

  Foto: Concord

  Foto: Concord

  Na ovaj način je dodatno povećana zaštita vrata i glave deteta, kao njihovih najosetljivijih delova u tom periodu. Sve ovo se dobija zahvaljujući standardnim anatomskim ulošcima koji prate rast, udobnost, pravilan položaj tela i samu bezbednost deteta.

  Foto: Concord

  Foto: Concord

  Concord je kod Reverso Plus sedišta zaštitio svoj patent prema kome prilikom eventualnih uticaja, ram sedišta apsorbuje svu silu i ne prenosi je na dete.  Bezbednost dece je beskompromisna što dokazuje i činjenica da je jedno od rektih koje je sa najvišim ocenama prošlo švedski PLUS TEST za ocenu bezbednosti dečjih auto-sedišta. Ovo je ujedno i najprodavanije dečije auto-sedište u Skandinaviji, gde nema smrtnosti dece na drumu.

  Više informacija o ovom, ali i ostalim dečjim sedištima možete pogledati na www.wolfy.rs

  Izvor: Concord Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: bezbednost, concord, dečje sedišta, domaće, reverso plus