0

NOVO NA TRŽIŠTU SRBIJE: Avantura iznad svega!

Kompanija Explorer na tržište Srbije uvodi novi vid zabave i organizacije posebnih aktivnosti...

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Od nedavno bogatija je i turističko-avanturistička ponuda Beograda, ali i naše zemlje. Naime, predstavljena je kompanija Explorer, koja organizuje aranžmane, odnosno dnevne ili višednevne izlete u vidu vožnje po asfaltu, ali i van njega. Radi se zapravo o agenciji koja upotpunjava turističku ponudu u segmentu individualne organizacije putovanja i kraćih odmora.

pročitaj još

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Dovoljno je da klijent zamisli neko putovanje, razgledanje ili obilazak prelepih predela i zanimljivih lokacija, kao i poznatih i manje poznatih kulturni i istorijskih znamenitosti Srbije, a Explorer je tu da sve to realizuje.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Na promociji u AK Kole u Zemunu, koja je i jedan od zvaničnih partnera agencije Explorer, budući da je omogućila nabavku pet identičnih vozila, saznali smo da je moguće organizovati jednodnevno ili višednevno porodično okupljanje, putovanje sa prijateljima ili tim-bilding, trening, kao i promotivne aktivnosti.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  I to ne samo u Srbiji, već i na atraktivnim lokacijama van naše zemlje, tj. u okruženju, gde se asfaltom, ali i off-road trasama može komforno stići sa modelima Jeep Renegade. Vozila sa dovoljno snažnim motorima, opremljena su pogonom na sva četiri točka i svom neophodnom opremom za ovakve avanture. Ukoliko neko ne želi da vozi, postoji mogućnost i angažovanja profesionalnih vozača.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Explorer je tu i da ogranizuje adekvatan smeštaj u najluksuznijim hotelima, ali i onim nešto manjim, mada veoma prijatnim i skrivenim mestima za odmor i druženje, naravno, uz adekvatnu gastronomsku ponudu. Uz različite animacije i dodatne ponude i usluge, kao što su, na primer, jahanje, planinarenje, rafting, biciklizam i slično, ova agencija učiniće da avantura bude još veća!

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Istovremeno, Explorer nudi i mogućnost organizovanja treninga i off-road vožnje u prirodi, na različitim lokacijama, kao i veoma poznatom centru za ovakve aktivnosti… Tu su i sve druge promotivne  i edukativne aktivnosti koje je moguće izvoditi u kombinaciji sa uživanjem u vožnji.

  Na kraju, čak i ako niste po prirodi avanturista, Explorer vam može pomoći da to postanete!

  Zoran Živkov/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: ak kole, avantura, domaće, explorer, jeep renegade