0

AK Kompresor svečano predstavila laka komercijalna vozila

Auto-kuća Kompresor u vrtnom centru Urban Garden u Ostružnici, svečano je predstavila laka komercijalna vozila marke Renault i Dacia

Foto: AK Kompresor

Foto: AK Kompresor

Brojni gosti i prestavnici medija imali su priliku da se upoznaju sa performansama i karakteristikama Renaultovih modela Master, Kangoo i Traffic.

pročitaj još

  Foto: AK Kompresor

  Foto: AK Kompresor

  „Laka komercijalna vozila svojim performansama, posebno dizajniranim parking senzorima, svetlima za maglu, ali i senzorima za kišu postavljaju nove standarde u ovoj kategoriji vozila. Veoma smo ponosni na činjenicu da su Renoova dostavna vozila među najprodavanijim na domaćem tržištu, a posebno bih istakao značaj AK Kompresor, koja je nedavno proglašena dilerom godine za 2017. godinu za izvanredna dostignuća u oblasti prodaje i servisiranja naših vozila“, izjavio je Vladimir Jeremić, marketing menadžer Renaulta za Srbiju.

  Foto: AK Kompresor

  Foto: AK Kompresor

  AK Kompresor je 2012. godine otvorila prvi i jedini specijalizovani centar za prodaju lakih komercijalnih vozila Renault PRO+ grupacije u Srbiji, a svoju lidersku poziciju na tržištu opravdava činjenicom da je čak 40 odsto Renaultovih lakih komercijalnih vozila prodala od početka ove godine.

  Foto: AK Kompresor

  Foto: AK Kompresor

  Pored široke ponude, svi kupci u periodu od 11. do 19. oktobra na svako kupljeno Renault teretno vozilo, dobiće od AK Kompresor besplatna prva dva redovna servisa, dok će za kupljeno Dacija vozilo na poklon dobiti četiri zimske gume.

  Izvor: PR AK Kompresor

  chats-viber-ts

  Tagovi: ak kompresor, dacia, domaće, laka komercijalna vozila, lcv, renault