0

PRILIKA ZA RAZVOJ BIZNISA: MOL Serbia traži preduzetnike koji će upravljati benzinskim stanicama

Do 30. oktobra ove godine otvoren je konkurs kojim MOL Serbia traži partnere koji će upravljati benzinskim stanicama u okviru domaće mreže

Foto: MOL

Foto: MOL

Kompanija MOL Serbia poziva preduzetnike da se jave na konkurs za partnere koji će upravljati benzinskim stanicama u okviru mreže koja broji 61 stanicu širom Srbije i postanu deo uspešnog tima koji punih 15 godina posluje u Srbiji.

pročitaj još

  „Želimo da vlasnicima preduzeća i preduzetničkih radnji ponudimo dugoročno partnerstvo i omogućimo im da upravljaju benzinskim stanicama u vlasništvu MOL Serbia. Nudimo im ekspertizu međunarodne kompanije i stratešku podršku zasnovanu na dugogodišnjem iskustvu poslovanja u Srbiji“, izjavila je Nataša Vukšić, v.d. generalnog direktora MOL Serbia.

  Upravljanje MOL Serbia benzinskim stanicama odlična je prilika za razvoj biznisa za sve one koji imaju preduzetnički duh i prethodno iskustvo u upravljanju preduzećem, preduzetničkom radnjom ili maloprodajnim objektom i u rukovođenju timom. Partnerstvo sa MOL Serbia pruža im mogućnost za sticanje novih znanja, veština, profesionalno usavršavanje i uspešan razvoj poslovanja uz svu potrebnu podršku kompanije.

  Foto: MOL

  Foto: MOL

  Preduzetnici dobijaju šansu da postanu partneri  integrisane, nezavisne, internacionalne naftne i gasne kompanije koja posluje u više od 30 zemalja i zapošljava 26.000 ljudi širom sveta. Od njih se očekuje da upravljaju poslovnim aktivnostima na benzinskoj stanici koja je u vlasništvu MOL Serbia i da poštuju odnosno primenjuju pravila i procedure poslovanja kompanije.

  Konkurs je otvoren do 30. oktobra. Sva neophodna dokumentacija, kao i lista benzinskih stanica nalaze se na sajtu www.molserbia.rs. Zainteresovani preduzetnici bi uz potrebnu dokumentaciju trebalo da prilože i pismo o namerama i sve zajedno pošalju na e-mail adresu coca_podrska@molserbia.rs.

  Izvor: PR MOL Serbia

  chats-viber-ts

  Tagovi: benzinska stanica, biznis, domaće, konkurs, mol serbia, partner